25 / 04 / 2024

v etkinlik

v etkinlik

Menderes Türel: "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi

Çeşme'de turizm haftası etkinlikleri düzenlendi!

Çeşme'de turizm haftası etkinlikleri düzenlendi. 15 - 22 Nisan Turizm Haftası kutlamaları etkinlikleri kapsamında Çeşme Sıdıka Kelami Ertan Lisesi önünde toplanan kortejin yürüyüşü ile başladı.

Çocuklar 23 Nisan’da ArenaPark’ta buluşacak!

Arena Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nı büyük bir şenlikle kutluyor. Çocuklar 23 Nisan’da Arena Park’ ta buluşacak.

Capacity AVM 6. yıldönümüne özel 3 adet Mercedes-Benz'i sahiplerine teslim etti!

Bakırköy’ün en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Capacity AVM, 6. yıl dönümüne özel düzenlediği etkinlikte 3 adet Mercedes - Benz marka otomobili sahiplerine teslim etti.

İYTE Mimarlık bölümünden Aliağa Ticaret Odası'na ziyaret!

İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi ( İYTE ) Mimarlık bölümü öğretim üyeleri ve de öğrencileri mezuniyet projesi dersi kapsamında İzmir Aliağa Ticaret Odası' nı ziyaret etti.

Türkiye Hazır Beton Birliği 25 yaşında!

1988 yılından bu yana Türkiye’ de güvenli ve dayanıklı yapıların mimarı olan Türkiye Hazır Beton Birliği 25. yaşını muhteşem bir gala ile kutlayarak unutulmaz bir gece yaşatıldı...

Erdoğan Bayraktar 32 bin çalışana Bayram tebriği gönderdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, en büyük arzu ve gayesinin, Bakanlığı, ülkenin kalkınmasına ve gelişmesine daha fazla katkı yapan ve mensubu olunmaktan gurur duyulacak bir aileye ve kuruma dönüştürmek olduğunu bildirdi...

İzmir'deki yıkımların nedeni sıvılaşma!

Büyük can ve mal kayıplarına neden olan depremlerde fay hatları kadar “sıvılaşma” da yıkımın boyutlarını artırıyor.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Uzmanlardan İstanbul'a zemin sıvılaşması uyarısı!

İstanbul depreminde en büyük risklerden birinin zemin sıvılaşması olduğunu dile getiren uzmanlar, dolgu alanlara ve sahil yollarına dikkat çekti. Uzmanlar, 'Dolgu alanlarını doğa tekrar geriye alır' diyor. 

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Van için 'zemin sıvılaşması' uyarısı!

İnşaat Mühendisleri Odası Van Şube Başkanı Fırat Durmaz,  kent için “Deprem sırasında salınımlardan kaynaklı zeminin sıvılaşma riskinin yüksek olduğu bölgeler var" uyarısında bulundu. 

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Başakşehir V Mall AVM için düğmeye basıldı!

İsra Group İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı.

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vısıon World İnşaat Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 220 bin TL sermaye bedeli ile Nassr A.M. Marhoon ve Thaer Hadı H. Al-Anbarı ortaklığında kuruldu.

Berat Albayrak: İkinci yarıda V tipi toparlanma bekliyoruz!

Tüm öncü göstergelerin Türkiye için en kötünün geride kaldığını gösterdiğini ifade eden Berat Albayrak, ikinci yarıda V tipi toparlanma beklediklerini söyledi.

Başakşehir'e V Mall Yaşam Merkezi geliyor!

V Mall Yaşam Merkezi projesi İstanbul’un en gözde ilçeleri arasında yer alan Başakşehir’de Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçiriliyor...

Türkiye’de V şeklinde bir ekonomik iyileşme olacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Chakrabarti, "Bu yıl EBRD’nin faaliyet gösterdiği her piyasada daralma söz konusu. Türkiye’de ve faaliyette olduğumuz bazı ülkelerde V şeklinde bir iyileşmenin olacağına inanıyorum" dedi.

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rövöle Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Keser ve Mustafa Harputoğlu tarafından kuruldu. 

v etkinlik Haberi

v etkinlik

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi.


Türel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleriyle Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi.


Turizmcilerle turizm altyapısı konusunda görüş alışverişinde bulunan Türel, sahillerdeki büfelerin ve su sporları istasyonlarının işletmesi konularının da ele alındığı görüşme sonrasında gazetecilere açıklama yaptı.


Türel, su sporları ve büfelerin işletilmesi konusunda yetkinin kendilerine geçtiğini, gerekli prosedürlerin ise kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Alanya sahillerindeki büfelerin ALTİD tarafından işletildiğini dile getiren Türel, "Bu hizmeti bugüne kadar ALTİD gayet iyi veriyordu. Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında bu yetki, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçti. Bu yetki bizde...