26 / 04 / 2024

Vaa Gayrimenkul londra

Vaa Gayrimenkul londra

Vaa Gayrimenkul, Londra'da en yeni projesini tanıtacak. Konut kredisi imkanı ve bilgilendirmesi de yapılacak toplantı 7 Haziran'da gerçekleşecek.

İstanbul gayrimenkulde Londra’dan pahalı mı?

Gayrimenkul yatırımcısı son dönemlerde Londra'ya ilgi gösteriyor. Özellikle kentte üretilen yeni projeler, İstanbul’un fiyatlarının gerisinde kaldı...

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi açıldı!

Döğme Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Londra Camping Çatalca Şubesi bugün Çatalca'da 59 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Döğme tarafından açıldı.

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

GRED'in gayrimenkul sohbetleri yarın başlıyor!

Londra merkezli Türk Girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Gayrimenkul borsası yabancı yatırımcının radarında!

Çalışmalarında sona gelinen gayrimenkul borsası, yabancı yatırımcının radarına girdi. GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Londra Borsası'nda GABORAS'ın konuşulduğunu, uluslararası ilginin arttığını ve Türkiye'de çok üst düzey toplantılar gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Vaa Gayrimenkul londra Haberi

Vaa Gayrimenkul londra

Van Gayrimenkul Londra'nın Thames Nehri'nin kıyısında hayata geçirdiği en yeni projesini tanıtacak. Mağalar, restoranlar, ofis ve eğlence alanları bulunan projenin lansmanı 7 Haziran'da gerçekleşecek. Lansman Raffles Otel'de...