24 / 04 / 2024

Vadi Villa

Vadi Villa

Hatay ilinin İskenderun ilçesinde hayata geçirilen Vadi Villa projesinde fiyatlar 850 bin liradan başlıyor. Projede bloklar Acer Villaları ve Jasmin Villaları şeklinde tasarlandı.

Park Modern Vadi fiyat listesi Ekim 2023! Park Modern Vadi nerede?

Park Modern Vadi villa projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Park Modern Vadi fiyat ları ne kadar? Park Modern Vadi nerede? İşte detaylar...

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel fiyatlarla müstakil villa fırsatı! Yeni proje! 

Dusa Vadi Şile'de lansmana özel tek villada yüzde 50'sini peşin kalanını 24 ay 0 vadeyle ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Dusa Vadi Şile'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Göl manzaralı Vadi Esentepe Villaları satışta! Hemen teslim yeni proje!

DİK Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Vadi Esentepe satışa çıktı. 4800 metrekare alan içerisinde 12 adet villa inşa edilecek. İşte hemen teslim edilen villa projesine ilişkin tüm detaylar... 

Investvadi nerede? Invest Vadi fiyat listesi!

Investvadi nerede sorusunun yanıtı ve Invest Vadi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 142 konut, 202 residence, 7 müstakil tripleks villa ve 13 ticari ünitenin yer aldığı Investvadi detayları...

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Arda Turan, Çubuklu Vadi Evleri’nden villa kiraladı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan’ın oturduğu Çubuklu Vadi Evleri’nden aylık 20 bin TL'ye villa kiraladı. 

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

Engin Altan Düzyatan, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Ünlü ve yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ile önümüzdeki ay taşınacakları villası için aylık 15 bin TL ödüyor. Çift artık Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturacak.

Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar Çubuklu Vadi Evleri'nden ev aldı!

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar çifti kiracı olarak oturdukları Beykoz'daki Çubuklu Vadi Evleri'nden 2.5 milyon dolara villa satın aldı. Çift yeni evine Haziran'da taşınmayı planlıyor.

Türkan Şoray, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa aldı!

Türkan Şoray 35 yıl oturduğu Etiler'deki evine veda etmye hazırlanıyor. Şoray, artık Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villada yaşayacak.

Vadi Villa Haberi

Vadi Villa

Jad İnşaat imzası taşıyan Vadi Villa projesinde 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon villa tipleri bulunuyor. Proje İskenderun Çekmece Ballıöz Köyü'nde konumlandırılıyor.


Vadi Villa projesinde sosyal donatı alanları arasında restaurant ve kafe, çocuk oyun alanları, 3 yüzme havuzu,fitness salonu, , oturma alanları, koşu ve yürüme parkuru, bisiklet yolu gibi imkanlar yer alıyor.


Sosyal tesisler, 7 bin 500 metrekare peyzajlı yeşil alan, özel güvenlikli giriş, sportif tesisler gibi ortak yaşam alanlarının yer aldığı Vadi Villa projesinde bloklar Acer Villaları ve Jasmin Villaları olarak tasarlandı.


Hatay Vadi Villa iletişim 

Adres:Kavaslı Mah. Uğur Mumcu Cad. Defne Sok. No: 114/C Odabaşı Antakya / HATAY 

Tel : 0532 795 67 37 

Web :http://jad.com.tr/

Meryem...