28 / 03 / 2024

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

Firma: Acarlar Şirketler Topluluğu

Proje: Acar Vadi Çubuklu

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.



İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Villa deneyimlerini kat'ta villa şeklinde yönelendirdiği Acar Vadi projesine taşıyarak, Beykoz Acarkent’te villa trendine farklı bir bakış açısı getirdi.

Acarkent’in kalbinde hayata geçirilen, Acarkent’ in yeni nesil yatay mimari uygulama trendi Acar Vadi; Acarkent (A), Beykoz (B) ve Çubuklu (C) Bloklarından oluşuyor.

Acarkentlilerin  talebi ile  satış sürecinde sona gelinmek üzere olan Acar Vadi;  Acarkent (A), Beykoz (B) bloklarının ardından, şimdi Acar Vadi Çubuklu (C)  blokunda genel talebe yönelik satış başladı. 

Acar Vadi; kat'ta villa sitesinde; Acarkent’in doğal ortamda, doğa ile iç içe, parkların yanı başında konumlanıyor. Acar Vadi’de, 4 katlı 3 blokta, her blokta; 16, her katta 4 villa yer alıyor. 

Brüt – Net farklarının yüzde 8 ile yok denecek kadar az olduğu sitede, Brüt 250-300 metrekare; 3+1 ve Brüt 300-350 mmetrekare; 4+1 villa daireler; yüksek girişli ve özel kapalı otopark kat erişimleri ile ön plana çıkarken Acarkent’in kat’ta villa uygulaması, konutu çevreleyen her odadan çıkışlı teras balkonları,4.Katlara Özel Kat Bahçeleri ile nefes aldıran yapı özelliğine sahip. 

Villalarda öne çıkan ayrıntılar:

-52 metrekare Salon

-21 metrekare Mutfak

-46 metrekare giyinme odalı Ebeveyn Suit

-21 metrekareden 30 metrekareye değişen Insuit Yatak Odaları

-30 metrekareden 40 metrekareye değişen Teras büyüklüğünde Balkonlar

merkezi ısıtma, ankastre beyaz eşyalar, ısı pay ölçer, split klima, çamaşır odası, su deposu, hidrofor, merkezi ısıtma sistemi, ısı pay ölçer ve güvenlik sistemleri, Kapalı – Açık Otopark ve Depo alanları olarak dikkat çekiyor.

Acar Vadi, Acarkent (A) & Beykoz (B) bloklarında yerleşim ve yaşamın 100’ de 100’lere eriştiği sitede, metrekare başına 2-TL seviyesinde aidat ödemesi de dikkatleri topluyor.

Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, büyüklükleri ve yaşam hacimleri ile Acarkent’de villa tercihinden daire tercihine yönelenlerin,  Etiler & Levent & Ulus & Kadıköy gibi bölgelerinde geniş dairelere alışmış fakat, yapıların eskiliğinden ve deprem tehdidi sebebiyle kaçmayı düşünenlerin tercihi olduklarını dile getiriyor. Daire teslimleri hemen yapılan ve kat mülkiyet tapuları hazır olan, Acar Vadi’de banka kredisi ile konut sahibi olunabileceğini vurguluyor. 

Acar Vadi'de sosyal, sportif, ticari, eğitim, colesium olanakları arasında, güvenlik, otopark, peyzaj alanı, çocuk oyun alanları ve yürüyüş alanları yer alıyor.

Acar Blu Koru Etabı iletişim:

Web: www.acarblu.com

Tel: 0216 485 14 14


projeye sor



Geri Dön