18 / 04 / 2024

Vadistanbul avm

Vadistanbul avm

Vadistanbul AVM'de 270'i aşkın markanın yer alıyor. Galeries Lafayette Avrupa Yakası'nda ilk mağazasını Vadistanbul'da açacak.

Vadistanbul Marriott Hotels and Resorts 29 Ekim'de açılacak!

Vadistanbul projesinde bulunan otel için Marriott Hotels and Resorts markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

İstanbul Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un, AVM’si kapılarını açtı. Türkiye’nin önemki projelerinden olan Vadistanbul AVM, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan konumuyla dikkat çekiyor. 

Vadistanbul AVM’de sona yaklaşıldı!

Vadistanbul’un AVM’sinde sona yaklaşılırken, bir çok dünya markası da AVM’de yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde Vadistanbul’un yatırımcıları ile AVM’de faaliyet gösterecek markaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri bir araya geldi.

Vadistanbul’un AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi...

Vadistanbul projesi, 1.5 milyar TL hayata geçiriliyor!

İstanbul' un 24 saat yaşayan, hareketli, dünya kenti vizyonu, Vadistanbul projesinde gerçekleştiriliyor. Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otellerden oluşan ikinci etabı dikkatleri üzerine çekiyor...

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Emlak sektörüne nefes aldıracağız!

N8 Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de objektiflere yansıdı.

Gökhan Töre Vadistanbul'dan ev bakıyor!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, Vadistanbul AVM içerisinde yer alan rezidanstan ev bakıyor.

Vadistanbul uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu!

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM, uluslararası bir ödülün daha sahibi oldu. Vadistanbul, “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne layık görüldü..

Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Avrupa Yakası'na giriyor!

450 ulaşılabilir ve lüks markasıyla ilki Emaar Square Mail ile Anadolu Yakası'nda açılan Fransa'nın dünyaca ünlü mağaza zinciri Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM ile Eylül 2018'de Avrupa Yakası'na da giriş yapmaya hazırlanıyor...

Vadistanbul AVM HERMES'ten 9 ödülle döndü!

Vadistanbul AVM, Uluslararası Pazarlama Ödülleri’nin en prestijlilerinden sayılan Hermes Creative Awards 2018’den 9 farklı kategoride 9 ödüle layık görüldü..

Tarkan Vadistanbul'dan kızı için daire aldı!

Yıllardır stadyum ve geniş açık alan konserlerinde yer almayan Tarkan, 12 Mayıs’ta Vadistanbul AVM'de konser verecek.

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Galeries Lafayette, Vadistanbul AVM’de açılacak!

Vadistanbul AVM'de 270'i aşkın markanın yer alıyor. Galeries Lafayette Avrupa Yakası'nda ilk mağazasını Vadistanbul'da açacak.

Vadistanbul AVM’nin mimarları İstanbul’a müze tasarlamak istiyor!

Özgenler Kardeşler, yurtdışındaki deneyimlerini İstanbul’a taşıdı. En son Vadistanbul AVM’ye imza atan mimarların hayali bir İstanbul Kent Müzesi tasarlamak.

Vadİstanbul AVM bünyesinde 700 marka olacak!

Vadİstanbul projesi son yılların en yüksek doluluk oranı ile açılan AVM'si oldu. İstanbul’un kuzey ormanlarının yanı başında yükselen Vadİstanbul'da 700 marka yer alacak. İnvest İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Bahattin Uçar Vadİstanbul AVM’yi anlattı. İşte o yazı....

Vadistanbul AVM kapılarını açtı!

İstanbul Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul’un, AVM’si kapılarını açtı. Türkiye’nin önemki projelerinden olan Vadistanbul AVM, Belgrad Ormanı’nın yanı başındaki nefes alan konumuyla dikkat çekiyor. 

Vadistanbul avm Haberi

Vadistanbul avm



Evyap Holding'e ait arsada, Artaş inşaat ve Invest inşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi, 2017'nin son aylarında kapılarını açtı. İstanbul Ayazağa'da bulunan proje 2,5 milyar dolara mal oldu. Bu projenin önemli bir özelliği de çevredeki alt ve üst yapı projelerine ciddi bir yatırım yapılması. Yatırımcı şirket alt ve üst yapı için 138 milyon TL harcadı. Yatırımın 65 milyon TL'lik kısmını ise Havaray oluşturdu.


Seyrantepe metrosuyla bağlantısı olan Havaray, saatte 3 bin 500 kişi taşıma kapasitesine sahip. Aralık ayında açılan proje şimdiden 250 bin kişi taşıdı. Şu anda Havaray'ın ücretsiz olduğunu söyleyen Vadistanbul AVM Genel Müdürü Özgen Özyurt, "Bu hizmeti biz sunuyoruz, ileride de İstanbul Ulaşım AŞ'ye devrini yapacağız" diyor.


Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Vadistanbul'da şu...