19 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvara avrupadan ödül

Vadistanbul Bulvara avrupadan ödül

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul 3. etabında çalışmalara Mart ayında başlanıyor!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. Vadistanbul'un konut ve ofislerden oluşan 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Vadistanbul'un 3.etabı bu yıl satışa çıkacak!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Vadistanbul Bulvar ofisleri için iki şirket daha kesinleşti!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığındaki Vadistanbul projesinin Bulvar etabında dünyaca ünlü şirketler bir bir yerini alıyor. Milyon dolarlık satışların yapıldığı Vadistanbul bittiğinde, şirketler merkezlerini Seyrantepe'ye taşıyacak...

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul 3. etabı için hazır olun!

Vadistanbul'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara ' Projenin 3. etabı için hazır olun ' mesajı verdi.

Süleyman Çetinsaya Vadistanbul'da kazandıracak!

Vadistanbul 'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara 'Projenin 3. etabı için hazır olun' mesajı verdi.

Vadistanbul Bulvar'ın yeni misafiri Socar!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konut etabında yaşam başlarken, ofis ve ticari alanlardan oluşan "Bulvar" etabında da satışlar hızla sürüyor.

Petrol şirketi Socar, Vadistanbul Bulvar'ı seçti!

Dev şirket, projeden 75 milyon dolara blok satın aldı. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren dev firmaların yeni merkezi oluyor.

Socar, Ayazağa Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa'daki 'Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı. 19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Socar Vadistanbul Bulvar'dan 75 milyon dolara blok satın aldı!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli yabancı şirketlerin ilgi odağı oldu. Azerbaycanlı dev petrol şirketi SOCAR, Türkiye merkezi için 19 bin metrekarelik bloku 75 milyon dolara satın aldı..

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Azeri devi Socar, Vadistanbul'a taşınıyor!

Azeri petrol devi Socar, Türkiye merkezini Vadistanbul projesinin ofis ve ticari alanlardan oluşan ‘Bulvar’ etabına taşıyor. Socar, 19 bin metrekare için 75 milyon dolar ödedi.

Socar merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Dünyanın köklü petrol şirketlerinden olan SOCAR da, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar’a taşımak için blok satın alan firmalar arasında yerini aldı. Socar merkezini Vadistanbul' a taşıyor.

SOCAR, Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor!

Azerbaycan Cumhuriyeti devlet petrol ve doğalgaz şirketi SOCAR, Türk inşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden sayılan Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor. Taşınma haberi bir basın toplantısıyla açıklanacak.

Vadistanbul Bulvara avrupadan ödül Haberi

Vadistanbul Bulvara avrupadan ödül

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Properties Awards - EPA) AVM’si ve ofis bloklarıyla ayrı ödüllere  layık görüldü.


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabı uluslararası arenada bir ödül daha kazandı.


Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly CommendedOffice Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görüldü.


AVRUPA KITASINI TEMSİL EDECEK


Mimarisinde İki Design Mimarlık’ın imzası bulunan Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek “International Properties Awards” zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil edecek.


DÜNYA...