27 / 04 / 2024

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadistanbul Park Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri sunuluyor. Projede teslimler bu sene sonunda yapılacak...

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi!

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi ile 444 53 35 telefon numarasından iletişime geçilebiliyor. Toplamda 762 adet daire ve ticari alanların bulunduğu proje 74 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sarıyer'de 11 katlı bina çöktü!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Sarıyer'deki park alanına cami kararı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde Kadir Topbaş döneminde yapılan ve park alanını dini tesis alanına dönüştüren bir imar planı değişikliğini iptal etti..

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı oldu!

Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'nde yer alan Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı olarak ilan edildi..

Sarıyer’deki Avcılık Atıcılık Kulübü arazisine Spor Hastanesi geliyor!

Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park tarafından inşa edilecek olan özel spor hastanesinin 2016 yılından beri tartışma konusu olan imar planları koruma kurulu tarafından da onaylandı.

Vadistanbul Park'ta yeni ödeme kampanyası!

İstanbul Ayazağa'da yer alan Vadistanbul projesinin son etabı olarak inşa edilen Vadistanbul Park projesi Artaş Grup-Invest İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Vadistanbul Park Evleri satış listesi 2017!

Vadistanbul Park Evleri satış listesi 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park'ta konut, home ofis ve mağazalar yer alıyor...

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Vadistanbul Park ödemeleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park projesinde daire fiyatları 787 bin 660 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park ödemeleri detaylı bir şekilde haberimizde yer alıyor.

Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017!

İstanbul Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul Park Sarıyer projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. İşte Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017...

Sarıyer Vadi Koru telefon!

Vadistanbul'un proje ortağı olan Invest İnşaat yeni projesi için hazırlıklara başladı. Sarıyer Vadi Koru telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Sarıyer Belediyesi'nden iki yeni park!

Başlattığı ‘VEFA’ projesiyle Sarıyer’in hemen her mahallesine Yeşilçam’ın unutulmaz yüzlerinin ismini veren Sarıyer Belediyesi bu kez iki kurtuluş savaşı kahramanımızın adını Tarabya ve Rumeli Feneri mahallelerinde yaşattı.

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi Haberi

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi

Artaş ve Invest Ortaklığı  tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Park projesi İstanbul Ayazağa'da yükseliyor. Projede alışveriş alanları önümüzdeki Mart ayında hizmete açılırken, daire teslimleri bu sene sonu Aralık ayında yapılıyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri sunulan Vadistanbul Park Evleri projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza alanı, 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor.


Ayazağa Vadistanbul Park Konutları fiyat listesi 787 bin 660 TL'den başlayarak yukarı doğru çıkıyor. Projenin ödeme planı kapsamında vade farkı olmadan 12 ay taksit, yüzde 0,50 faizle 36 ay taksit, yüzde 0,86 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Artaş ve Invest İnşaat Vadistanbul Park projesinde sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, cafe, restoran, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal alanlar mevcut.



Ayazağa Vadistanbul Park satılık...