29 / 03 / 2024

Vaditepe Gölevleri kiptaş satılık

Vaditepe Gölevleri kiptaş satılık

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunan projede firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyatları!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Toplam 357 tane daire ve 52 tane ticari üniteden oluşan proje 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı!

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı kapsamında firma bünyesinde veya banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlenen projede 357 adet daire bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Yaklaşık 100 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekleri sunuluyor.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ!

5. Levent Güzeltepe KİPTAŞ projesinde fiyatlar 923 bin 907 TL'den başlıyor. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler yer alıyor...

KİPTAŞ'tan oturuma hazır 4 projede avantajlı kampanya!

KİPTAŞ, Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park’ta yıl sonu kampanyası başlattı....

KİPTAŞ'tan konutta tarihi kampanyaya 4 projeyle destek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ, “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına 4 projesiyle destek verdiğini açıkladı. Kampanya Vaditepe Gölevleri, Venezia Mega, 5. Levent Güzeltepe ve Maltepe Evla Park projelerini kapsıyor. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına KİPTAŞ 4 proje ile katıldı!

KİPTAŞ, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına 5.Levent Güzeltepe, Venezia Mega, Maltepe Evlapark, Vaditepe Gölevleri projeleri ile dahil oldu...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ'ın Yeşilce Aydos, 5. Levent, 5. Levent Güzeltepe, Başakkent Gölet, Referans Bahçeşehir, Venezia, Locamahal, Vaditepe Gölevleri ve Lal Bahçe projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelerin detayları...

İzmir Larissa Gölevleri fiyatları 155 bin TL'den başlıyor!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Larissa Gölevleri projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor.

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar!

Vaditepe Kiptaş güncel fiyatlar kapsamında projede daireler minimum 583 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi!

Konum bilgisine göre 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna yakın mesafede yükselen projede toplam 1.100 adet dairen kura çekilişiyle satışa sunuldu. İşte Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Kiptaş kura çekimi detayları..

Vaditepe Gölevleri’nde ticari alanlar satışa çıktı!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyo

Vaditepe Gölevleri'nde ticari alanlar satışa çıkıyor!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri kiptaş satılık Haberi

Vaditepe Gölevleri kiptaş satılık

Kiptaş güvencesiyle Binres İnşaat tarafından hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri projesi 4 bin konuttan meydana gelen Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak yükseliyor.


Lansmana özel fırsatlarla satışlarına devam eden Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler mevcut. Projenin 2017 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.


Vaditepe Gölevleri Başakşehir-Bahçeşehir hattında, TEM Otoyolu'nun başında, 3. Havalimanı, 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'a yakın mesafede inşa ediliyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri spor sahaları, kapalı havuz, oyun alanları, mini golf alanı, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu gibi sosyal alanlardan oluşuyor. Projede 357 adet konut ve 52 adet ticari birim yer alıyor. 


Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık konutların alanları 69 metrekareden başlıyor, 234 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede banka kredisi ile 120 ay vade,...