25 / 04 / 2024

vadiyaka başakşehir projesi

vadiyaka başakşehir projesi

Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir'in kalbinde inşa ettiği 'Vadiyaka' projesinde 2 ayda 361 konutun yüzde 47'sini sattı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, projede fiyat avantajlarının devam ettiğini söyledi.

Fuzul Yapı, Vadiyaka Başakşehir ile CNR Emlak 2015 Fuarı'nda!

Fuzul Yapı, bu sene 3.sü düzenlenen Emlak 2015; Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’na katılıyor. Fuzul Yapı, fuarda projelerinin tanıtımını yapmanın yanı sıra ev sahibi olmak isteyenlere inanılmaz bir yeni ev hediyesi de veriyor

Vadiyaka Başakşehir iletişim bilgileri telefon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Vadiyaka Başakşehir iletişim bilgileri telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadiyaka nerede?

Vadiyaka Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje 18 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Başakşehir Vadiyaka nerede?

Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri kapsamında Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları metrekare birim bazının 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Fuzul İnşaat Başakşehir Vadiyaka Konutları ulaşım!

Toplam 361 adet daireden meydana gelen proje 300 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Fuzul İnşaat Başakşehir Vadiyaka Konutları ulaşım bilgilerine göre Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 361 adet daire yer alıyor. Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyat listesine göre metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Vadiyaka Başakşehir fiyatları!

Vadiyaka Başakşehir fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı proje metro İstasyonuna 2 dakikalık yakınlıkta inşa ediliyor.

Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat satılık!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de bulunuyor. Vadiyaka Başakşehir Fuzul İnşaat satılık daire tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir nerede?

Toplam 18 bin metrekare alan üzerine yayılan projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Projede 361 adet daire ve 56 ticari ünite bulunuyor. Peki Fuzul İnşaat Vadiyaka Başakşehir nerede?

Başakşehir Vadi Yaka ev fiyatları!

Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 18 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Başakşehir Vadi Yaka ev fiyatları metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

Vadiyaka Başakşehir teslimleri!

Toplam 300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen Vadiyaka Başakşehir projesinde 361 adet daire yer alıyor. Vadiyaka Başakşehir teslimleri 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Vadiyaka Başakşehir satış ofisi!

Vadiyaka Başakşehir satış ofisi ile 0212 488 48 04 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık mesafede bulunan proje 300 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Vadi Yaka Başakşehir fiyat!

Konum bilgisine göre Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika uzaklıkta bulunan projede 361 adet daire bulunuyor. Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Referans Başakşehir Projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Başakşehir Projesi'ne ait 2017 yılı değerleme raporunu yayınladı.. 

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi!

Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir Projesi 364 bin metrekare alan üzerinde 10 blok olarak yükseliyor. Projede, konut, ofis, otel, spor tesisi, kongre merkezi gibi alanlara yer veriliyor...

15 soruda Kuzey Yakası Başakşehir projesi!

Emlak Konut'un "İstanbul'un en yeşil hali" sloganıyla basına tanıttığı Kuzey Yakası Başakşehir projesi İstanbul Başakşehir’de yükseliyor. İşte 15 soruda Kuzey Yakası Başakşehir projesi...

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık!

3. İstanbul Başakşehir Projesi satılık daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Proje Asaf İŞ Adi Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları!

Toplam 1.272 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana gelen 3. İstanbul Başakşehir projesi fiyatları 495 bin TL'den başlıyor.

Başakport Başakşehir projesi yıl sonunda satışta!

Başakport Başakşehir projesi yıl sonunda başlıyor. Başakport'ta 1600 konut, 300 ofis ve 140 ticari birim yapılacak...

Park Mavera 3 Başakşehir fiyat!

İstanbul Başakşehir'de konumlandırılan Park Mavera 3 Başakşehir projesi 723 daire ve 31 ticari birimden meydana geliyor. İşte Park Mavera 3 Başakşehir fiyat...

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 2017!

Başakşehir Vadiyaka Evleri fiyat listesi 532 bin TL'den başlıyor. Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin bu yıl Haziran ayında yapılması planlanıyor...

Vadiyaka Başakşehir daire fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadiyaka Başakşehir projesinde ev fiyatları 532 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

vadiyaka başakşehir projesi Haberi

vadiyaka başakşehir projesi
Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı, Başakşehir'in kalbinde inşa ettiği 'Vadiyaka' projesinde 2 ayda 361 konutun yüzde 47'sini sattı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, projede fiyat avantajlarının devam ettiğini söyledi. 


Faruk Akbal, "Modern konut anlayışı, özgün mimarisi ve sosyal imkanlarıyla 'Vadiyaka' projesi büyük ilgi görüyor" dedi. Projeden 300 milyon lira gelir beklediklerini anlatan Akbal, hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini ifade etti. Projenin Başakşehir'de yapımı süren vadiye komşu olduğunu vurgulayan Akbal, şöyle konuştu: "Fuzul İnşaat'm gelişimi Başakşehir'in gelişimiyle eş zamanlı oldu. Uzun süre buradaydık, artık yeni yerler arıyoruz. Bugüne kadar 3 bin konut ürettik. Vadi Yaka'nın 80 bin metrekare inşaat alanı olacak. 361 konut ve 56 ticari ünite yer alacak. Vadinin hemen önünde, Türkiye'nin en büyük botanik parkı olması...