25 / 04 / 2024

Vahıd Fooladıborujerdı

Vahıd Fooladıborujerdı

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Vahıd Fooladıborujerdı ve Memet Bektaş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coın Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Seyed Vahıd Sadrossadat ve Seyedamın Sadrolsadat Dezfoulı ortaklığında kuruldu.

Ideal Mt Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Mt Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Badpa, Behrooz Sadeghnejad ve Vahıd Pezeshkpour ortaklığında kuruldu.

Etkin Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etkin Group Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  150 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Moeın Hamıd    Rezaeı, Vahıd Anghaeı tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İnvestment Group Turkey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Danışmanlığı Yatırım Limited Şirketi Avcılar’da   100 bin TL sermaye bedeli  ile İdrisCengiz ve Vahıd Tahmouresı tarafından  kuruldu.

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıkıhome Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Sajedı Alması, Pouya Mansourı ve Vahıd Sajedı ortaklığında kuruldu.

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Bozorg ve Vahıd Barzak Saghensara ortaklığında kuruldu.

Altın Core İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Altın Core İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Ghashangpour Peıvast ve Vahıd Alınezhadan ortaklığında kuruldu.

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lamıya Travel Global Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Noroozı ve Vahıd Alı Babaeı ortaklığında kuruldu. 

Farazbal İnşaat Ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farazbal İnşaat Ve Petrol Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Payam Mıresgandarı ve Vahıd Vahabzadeh Heydarloo ortaklığında kuruldu. 

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Rashno tarafından kuruldu. 

Persian Star Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persian Star Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Farrokhıfar tarafından kuruldu. 

Vahıd Fooladıborujerdı Haberi

Vahıd Fooladıborujerdı

Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Vahıd Fooladıborujerdı ve Memet Bektaş ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Mac Demir Çelik İnşaat Petrol Ürünleri GıdaTurizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. iş konusu; Firmanın İş Konusu 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...