24 / 04 / 2024

Vahıd Karımıfard

Vahıd Karımıfard

Dayan Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahıd Karımıfard ve Taghı Karım Zadeh ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt' ta kuruldu.

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Bakan Özhaseki’den kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına çok konuşulacak yanıt!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kentsel dönüşüm yasasının rant için çıkarıldığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ne hızlı ne alelacele ne de herhangi birisine rant sağlamak için yapılmış bir kanundur. Bu, ülkenin birikimi olan bir kanundur” dedi.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm krizi! 

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde mahalle sakinleri yüzde 45 sosyal donatı istenmesi nedeniyle protesto düzenledi.

Emlak Konut GYO hisseleri düşer mi çıkar mı?

Borsagundemcom Ekgyo düşer mi, çıkar mı? Nerelerden alayım? Alış yapayım mı? sorusunu yanıtladı...

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Depreme karşı en büyük önlem: Kentsel dönüşüm!

17 Ağustos depreminin 21. yıldönümü kapsamında konuşan ŞUA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya,kentsel dönüşümün planlı bir şekilde hayata geçirilmesi durumunda depreme karşı dayanıklı ve kaliteli yapıların oluşabileceğini söyledi.

Depreme karşı yapılması gereken tek şey 'kentsel dönüşüm'!

Elazığ depremi sonrasında binaların ne kadar sağlam olduğu tartışılmaya devam ediyor. Depreme karşı yapılması gereken tek şey kentsel dönüşüm, yani depreme dayanıksız binaları yıkıp yerlerine yenilerini yapmak...

Pendik'te dönüşüm için yeni imar planı askıya çıkarıldı!

Pendik'te Orta ve Dumlupınar Mahalleleri'nde riskli olarak ilan edilen parsellerde fiili dönüşümün başlamasına yönelik hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Vahıd Karımıfard Haberi

Vahıd Karımıfard

Dayan Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vahıd Karımıfard ve Taghı Karım Zadeh ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.


Dayan Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurtiçinde ve yurtdışında turizme elverişli tesisler kurmak,otel,motel,kamping,plaj,eğlence ve yeme içme tesisleri inşa etmek,bu yerleri satmak,işletmek veya bu şekilde tesis olunmuş yerleri satın almak,onarmak,işletmeye açmak ve yeniden satmak,kiralamak,kiraya vermek veya işlettirmek, b.Yurtiçinde ve yurtdışında seyahat düzenlemek,turizm ve seyahat acenteleri açmak,temsilcilik ve aracılık işleri yolu ile turistik işletme ile ayni haklar kabul ve tesis etmek,bu hususta yurtiçi ve yurtdışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek,teminatlar vermek ve almak,ortaklıklar kurmak,seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, c.Turistik amaçlı satış reyonları,satış birimleri oluşturmak,hediyelik eşya ile el ve ev sanatları ürünlerini,seramik,porselen,deri ve deriden mamul ürünlerin...