19 / 04 / 2024

Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı

Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değerini açıkladı. İşte Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin toplam değeri...

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 323 yeni konut yer alacak...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan 8604 ada 4 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8603 ada 1 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin değerleri belli oldu. Peki Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli parsellerinin değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün yatırımcılar için çok büyük bir fırsat olduğu dile getiriliyor. Şu anda dünya piyasası ise altın fiyatları için FED tutanaklarını bekliyor.

Altın fiyatları resmen fırladı! 1 gram altını olanlar hemen bakın! Yatırımcılara müjde! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları bugün de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün fırladı. Yatırımcılara müjde! Elinde 1 gram altını bile olan hemen buraya baksın! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Nuriye Eftelya Taşdemir, Avrasya GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komite Üyesi olarak atandı.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Yasin Oğuz, Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi görevinden ayrıldı!

Atakule GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyesi olarak görev yapan Yasin Oğuz, 13 Ocak 2022 tarihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı Haberi

Vakıf GYO Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Bölümü'ne yapılan atama hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Bölüme'ne Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak Melek Melis Taşkanal atanmıştır. İletişim bilgileri aşağıda...