25 / 04 / 2024

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün yatırımcılar için çok büyük bir fırsat olduğu dile getiriliyor. Şu anda dünya piyasası ise altın fiyatları için FED tutanaklarını bekliyor.



Altın almak isteyen ancak fiyatların yükselmesi nedeniyle altın alamayanlar için tarihi bir fırsat yeniden oluştu. Altın fiyatları çok sert bir düşüş gerçekleştirdi. Düşüşle birlikte altına olan ilgi de yeniden arttı. Analistler altın almak isteyenler için büyük bir fırsat çıktığını belirtirken, dünya piyasaları ise bambaşka verileri beklemeye başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön