26 / 04 / 2024

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün yatırımcılar için çok büyük bir fırsat olduğu dile getiriliyor. Şu anda dünya piyasası ise altın fiyatları için FED tutanaklarını bekliyor.



Altın, yatırımcıların artan ekonomik yavaşlama sinyallerinin etkisiyle dolara akın etmesiyle yaşadığı bir ayın en büyük düşüşünün ardından yatay seyretti.

Spot piyasada altının onsu 1780 dolar civarında işlem görüyor.

Spot altın, dört haftalık yükseliş sonrası doların tekrar değer kazanmasıyla yönünü aşağı çevirmişti. Son ABD verileri üretimde hızlı bir soğuma ve gayrimenkul güveninde düşüşe işaret ederken bu durum Çin’den gelen zayıf rakamlar sonrası oluşan küresel büyüme risklerine dair endişeleri güçlendirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön