25 / 04 / 2024

vakıf işgalcileri

vakıf işgalcileri

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf Barışı Kanunu çıkınca 25.5 bin işgalci ile masaya oturdu. İşgalcilerin 20 bininden, geriye dönük 24 milyon YTL'lik tahsilat yapıldı.

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti…11 banka daha var işin içinde. Flaş karar verildi

Akbank, Ziraat, Vakıf, Garanti bankasının da içerisinde bulunduğu 11 banka tarafından piyasaları ilgilendiren çok önemli bir karar alındı.

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Özel- Vakıf Üniversitelerinin ücretleri ne kadar oldu? İşte 2022 özel üniversitelerin fiyat listesi

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasından kısa süre sonra ÖSYM tercih kılavuzunu da yayımladı. Milyonlarca öğrenci YKS tercihi yapmak için üniversitelerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki Vakıf üniversitelerin 2022-2023 ücretleri ne kadar? İşte özel üniversite bölümlerinin 2022-2023 ücretleri...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesinde değişiklik yapıldı ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 14 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesi değişti ve tescil edildi. 

vakıf işgalcileri Haberi

vakıf işgalcileri

Vakıflar Genel Müdürlüğü, zaman içerisinde işgale maruz kalan arazilerinin kira bedellerinden, 24 milyon YTL tahsilat yaptı. Genel Müdürlük ile işgalciler arasındaki davalarda ise yüzde 83.41'lik bir azalma meydan geldi. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Vakıflar yönetiminde bulunan taşınmazlar zaman içinde ihmal, personel yetersizliği, kiraların rayiç bedel seviyesine yükseltilmesini amaçlayan kanuni düzenlemeler gibi sebeplerle işgale maruz kaldı.

YASAYLA 20 BİN İŞGALCİ BARIŞTI

İŞgallerİn sona erdirilmesi amacıyla yargıya intikal eden uyumsuzlukların, zaman kaybı yaratması nedeniyle gerçekleştirilemediği öğrenilirken, uyumsuzlukların giderilmesi için 4916 sayılı Vakıf Barışı Kanunu çıkarıldığı anımsatıldı. Bu kanunla işgal ve kira uyuşmazlığı sorununda büyük aşama kaydedilirken,...