26 / 04 / 2024

Vakıfbank kampanya

Vakıfbank kampanya

Vakıfbank, "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları belli oldu. Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar geçerli!

Türkiye’nin sevilen bankası Vakıfbank, yeni kampanyasını duyurdu. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan Vakıfbank’ın bu kampanyasıyla 60 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte detaylar…

Vakıfbank'tan dev fırsat! Market alışverişlerinde 150 TL Worldpuan!

Bankaların müşteri çekmek için başlattığı kampanyalar devam ediyor. Bu furyaya katılan Vakıfbank'ta yeni kampanyasını duyurdu. Market alışverişlerinizde 150 TL worldpuan veriyor.

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank’tan temassız ödemeye yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Temassız ödemelerde toplam 70 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

Bu parayı sadece Vakıfbank Worldcard müşterileri alacak! Tamı tamına 1.200 TL hediye!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 1.200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank kesenin ağzını açtı! Bu kişilere geri ödemesiz para verecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, her gün artan gıda fiyatları nedeniyle market alışverişi yapmakta zorlanan müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Vakıfbank, kampanyaya katılan müşterilere 200 TL hediye edileceğini duyurdu.

Vakıfbank o meslek grubuna özel kampanya başlattı! Kaçıran çok üzülür!

Vakıfbank avukatlara özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kredi hem eski hem de yeni avukat olmuş kişileri kapsıyor. İşte detaylar!

Vakıfbank sıfır kilometre araç almak isteyenler için kampanya başlattı! İşte kampanya detayları! 

Vakıfbank'tan oto sahibi olmak isteyenlere sevindirici bir haber geldi! Banka, sıfır kilometre araç almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı. Bu özel fırsat hem bireysel hem de kurumsal müşteriler için geçerli olacak.

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Kamu bankaları vatandaşlar için kampanya düzenlemeye devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar...

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Bankalar hediye ödemeleri ve kredi fırsatları konusunda gaza bastı. O bankalardan biri de Vakıfbank oldu. İşte Vakıfbank tarafından açıklanan kredi kampanyasına ilişkin tüm detaylar...

Nakit para ihtiyacı olanların aradığı kampanya! Vakıfbank’tan dev nakit desteği!

Artan enflasyon ile gelen zamlar vatandaşın belini bir hayli büktü. Bu durumda vatandaşların acil nakit ihtiyacı da günden güne artmaya başladı. İşte Vakıfbank’tan nakit paraya ihtiyacı olanları ilgilendiren kampanya!

Araç sürücülerine müjde! Vakıfbank müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Her geçen güç artan akaryakıt fiyatları araç sürücülerinin belini bükerken, bankalar bu konuda sürücüleri sevindirmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Bu doğrultuda, Vakıfbank da yeni bir kampanya düzenleyerek akaryakıt alışverişlerinde 100 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

VakıfBank müşterilerine müjde! Herkese 500 TL harçlık veriliyor!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan VakıfBank'tan da yeni bir duyuru geldi. Düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 500 lira hediye edeceğini duyuran VakıfBank, kampanyanın ayrıntılarını da resmi internet sitesinden paylaştı.

Vakıfbank'ın bu kampanyası ağızları açık bıraktı! Emekliler ve özel sektör çalışanları bayram edecek

Vakıfbank, acil peşin paraya ihtiyaç duyan vatandaşlara has yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu kampanya vesilesi ile müşteriler, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme alternatifleriyle. kredi kullanabilecekler. Kampanya hakkında detaylar haberimizde.

Vakıfbank kampanya Haberi

Vakıfbank kampanya

Yenilikçi banka Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Vakıfbank’ın kampanyasından yararlanmak için müşterilerin bankada TL, USD, EUR vadeli mevduat hesapları olmalıdır. Müşterilere ait kampanyaya dahil olan hesaplar 32-91 gün aralığında vadeli bağlanabileceklerdir.

Ayrıca kampanya kapsamındaki muafiyet ve avantajlardan faydalanmak için vadeli mevduatın “yeni para-ilave para” niteliğinde olması şartı aranmaktadır.

Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?

Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

VAKIFBANK KAMPANYASININ DETAYLARI

Banka tarafından açıklanan kampanyadan KOBİ firmaları ve firma ortakları yararlanabilecektir.

KOBİ firmaları...