24 / 04 / 2024

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 1 yıl boyunca ücretsiz olacak!

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 1 yıl boyunca ücretsiz olacak!

Vakıfbank, "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları belli oldu. Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?



Yenilikçi banka Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Vakıfbank’ın kampanyasından yararlanmak için müşterilerin bankada TL, USD, EUR vadeli mevduat hesapları olmalıdır. Müşterilere ait kampanyaya dahil olan hesaplar 32-91 gün aralığında vadeli bağlanabileceklerdir.

Ayrıca kampanya kapsamındaki muafiyet ve avantajlardan faydalanmak için vadeli mevduatın “yeni para-ilave para” niteliğinde olması şartı aranmaktadır.

Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön