24 / 04 / 2024

vakıfbank kampanya detayları

vakıfbank kampanya detayları

Vakıfbank, "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları belli oldu. Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?

Vakıfbank’tan büyük kampanya! 31 Ekim’e kadar geçerli!

Türkiye’nin sevilen bankası Vakıfbank, yeni kampanyasını duyurdu. 31 Ekim tarihine kadar geçerli olan Vakıfbank’ın bu kampanyasıyla 60 TL Worldpuan kazanabilirsiniz. İşte detaylar…

Vakıfbank 2024 emekli paketini duyurdu! Hesaplara işte tam bu kadar para yatırılacak! Kaçırmayın!

Maaşlarına zam gelen milyonlarca emekli bankaların emekli promosyonları ile ilgili araştırma yapıyor. Peki Vakıfbank ne kadar emekli promosyonu veriyor. İşte Vakıfbank 2024 emekli paketi detayları...

Vakıfbank’tan konut kredisi müjdesi! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Vakıfbank, 3 milyon lira konut kredisi alacakların ödeyeceği aylık taksiti açıkladı. Ev fiyatlarının yüksekliği nedeniyle konut sahibi olma hayali kuran vatandaşlar için kredi maliyetleri büyük bir öneme sahip. Peki, 3 milyon TL’nin aylık taksit ödemeleri ne kadar? İşte detaylar...

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

Vakıfbank tam 1.985 memur alacak! Vakıfbank personel alımı detayları tek tek açıklandı! Hemen bakın!

İş arayanların iş ilanlarını yakından takip ettiği Vakıfbank tarafından toplamda 1.985 memur alımının yapılacağının açıklanmasından sonra konu ile ilgili detaylar da araştırılmaya başlandı.

Vakıfbank'tan flaş karar! Son gün 31 Ekim, sakın kaçırmayın!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ın 400 TL Worldpuan kampanyası 31 Ekim tarihinde sona erecek. İşte Vakıfbank 400 TL Worldpuan kampanyası detayları...

Vakıfbank mobil kullananların hesabına sürpriz para yatacak! Hemen uygulamaya göz atın!

Vakıfbank’tan temassız ödemeye yönelik yeni bir kampanya haberi geldi. Temassız ödemelerde toplam 70 TL hediye edeceğini duyuran Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

Vakıfbank’tan sürpriz açıklama! Vakıfbank müşterileri göz atsın!

Her sektöre yönelik düzenlediği kampanyalarla müşterilerini sevindiren Vakıfbank, şimdi de birçok sektörüne kapsayan yeni bir kampanya hazırladı. Vakıfbank, düzenlediği kampanya kapsamında pek çok sektörde yapılacak alışverişlerde toplam 200 TL hediye edeceğini açıkladı.

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran kampanya

Vakıfbank'tan harcadıkça cep dolduran bir kampanya geldi. Vakıfbank'ın kampanyası çok sayıda müşterisinin ilgisini çekti.

Vakıfbank'tan çok önemli açıklama. Müşterileri hemen baksın

Vakıfbank'tan ayda sadece 5 bin TL ödeyerek ev sahibi olma fırsatının detayları açıklandı. İşte banka tarafından yapılan açıklamada...

Bu parayı sadece Vakıfbank Worldcard müşterileri alacak! Tamı tamına 1.200 TL hediye!

Vakıfbank, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda yeni bir kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında 1.200 TL hediye edecek olan Vakıfbank, kampanyanın detaylarını ve katılım koşullarını da paylaştı.

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankalar belli kurallar kapsamında müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu verilen kredilerin miktarları bankadan bankaya değişmektedir. Peki “VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu, VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi şartları nedir?” İşte detaylar!

Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu! Kartı olanlara tam yüzde 35 indirim fırsatı!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Vakıfbank Babalar Günü kampanyasını resmen duyurdu... Yüzde 35 indirimi sakın kaçırmayın... İşte Vakıfbank Babalar Günü Kampanyası detayları...

vakıfbank kampanya detayları Haberi

vakıfbank kampanya detayları

Yenilikçi banka Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

Vakıfbank’ın kampanyasından yararlanmak için müşterilerin bankada TL, USD, EUR vadeli mevduat hesapları olmalıdır. Müşterilere ait kampanyaya dahil olan hesaplar 32-91 gün aralığında vadeli bağlanabileceklerdir.

Ayrıca kampanya kapsamındaki muafiyet ve avantajlardan faydalanmak için vadeli mevduatın “yeni para-ilave para” niteliğinde olması şartı aranmaktadır.

Peki, Vakıfbank’ın açıkladığı "VakıfBank Masraflar Bizden"  kampanyasının detayları nelerdir?

Vakıfbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya bilgilerine göre, kampanya şartlarını yerine getiren müşteriler, cazip faiz oranlarından yararlanırken, aynı zamanda belirli bankacılık işlemlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir.

VAKIFBANK KAMPANYASININ DETAYLARI

Banka tarafından açıklanan kampanyadan KOBİ firmaları ve firma ortakları yararlanabilecektir.

KOBİ firmaları...