26 / 04 / 2024

Vakıfbank satılık taşınmaz

Vakıfbank satılık taşınmaz

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Kahramanmaraş Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazlar 13 milyon 707 bin 999 TL'ye satışa çıkarıldı.

Sahibinden kiralık veya satılık dönemi sona mı eriyor?

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği kapsamında 'sahibinden kiralık veya satılık dönemi'nin sona ereceği söyleniyor. Buna göre sahibinden ev almak ya da kiralamak isteyenler 25 bin TL'lik ceza geliyor.

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Antalya'da 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez İlçesi, Kütükçü Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Taşınmazın satış bedeli 8 milyon 981 bin 400 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

Kahramanmaraş'ta 3.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kahramanmaraş İl, Afşin İlçesi'nde Şekerözü mevkinde yer alan mermer fabrikası ictadan satışa çıkarılıyor. Taşınmazın bedeli ile 3 milyon 881 bin 785 TL olarak belirlendi.

Pendik Kurtköy'de satılık taşınmaz 15,2 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Kurtköy'de yer alan taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 3 Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek taşınmazın satış bedeli 15 milyon 229 bin 325 TL olarak belirtiliyor.

İstanbul Küçükçekmece'de 3,5 milyon TL'ye satılık taşınmazlar!

İstanbul Küçükçekmece'de Avcılar ve Sefaköy'de yer alan taşınmazlar toplam 3 milyon 500 TL bedelle satılıyor. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi tarafından satışa çıkan taşınmazların 1. satış günü 29 Ağustos 2017 tarihi olarak belirtiliyor.

Ordu Büyükşehir'den 24.5 milyon TL'ye satılık çarşı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu'daki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi satılıyor. Taşınmaz için toplam muhammen bedeli 24.5 milyon TL olarak belirlendi..

Vakıfbank satılık taşınmaz Haberi

Vakıfbank satılık taşınmaz

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bankanın alacaklarının tasfiyesi konusunda izledikleri politikayı anlattı. Üstünsalih, ellerinde bulunan 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını söyledi. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar'ın o yazısı....

Abdi Serdar Üstünsalih, 27 Mayıs 2019’daki genel kurulda Vakıfbank Genel Müdürlüğüne atanması kararı çıktığında 28 yıl önceyi anımsadı:

- Sektöre 28 yıl önce Vakıfbank’ta adımımı attım. İlk görev yerim bilgi işlemdi. Daha sonra 5 yıl şubecilik yaptım. 28 yıl boyunca hemen her kademede görevde bulundum.

Bankanın sektördeki yerine baktı:

- Kredi büyüklüğüne göre ilk 4’teyiz. Hükümetin gündeme getirdiği destek paketleri ile kredi kullandırmaya hız vermiş durumdayız. Kredi iştahımız sonuna kadar açık.

Üstünsalih, yeni görevi nedeniyle düzenlediği buluşmada söze şu mesajla girdi:

- Halka açık bir bankayız. Elbette bankamızın bilançosunu düşünüyoruz. Ancak,...