28 / 03 / 2024

validebağ konakları dap yapı projesi

validebağ konakları dap yapı projesi

Altunizade Validebağ Konakları yeni fiyat listesi minimum 974 bin TL'den başlıyor. Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla 60 ay senetle ödeme imkanı sunuluyor...

Dap Validebağ Konakları güncel liste!

Dap Validebağ Konakları güncel liste fiyatları 974 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinat fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Validebağ Konakları projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Validebağ Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Validebağ Konakları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

validebağ konakları dap yapı projesi Haberi

validebağ konakları dap yapı projesi

Validebağ Konakları projesi İstanbul Anadlu Yakası Altunizade'de Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. 17 bin 237 metrekare alan üzerinde 11 blok  olarak yükselen projede  1+1'den 6+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. 


36 ay sonra konut teslimleri yapılacak olan Validebağ Konakları toplam 368 daire ve ticari alanlardan oluşuyor. Validebağ Konakları projesinde konutların büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. 
 
Validebağ Konakları Dap ödemeleri!
Validebağ Konakları için yüzde 5 peşinat verildiğinde 15 ay ödeme yapılmıyor. 120 aya varan vadeyle ödeme yapılabiliyor. Projede aylık taksitler de sabit 6 bin 493 TL'den başlıyor.
 
Validebağ Konakları yeni fiyat listesi!

Stüdyo daireler 974 bin TL
1+1 daireler  1 milyon 47 bin TL
2+1 daireler  1 milyon 706 bin TL
3+1 daireler  2 milyon 968 bin TL
4+1...