26 / 04 / 2024

Validebağ Konakları dükkan fiyatı

Validebağ Konakları dükkan fiyatı

Validebağ Konakları Dap Yapı ödeme planı kapsamında 240 ay taksit imkanı sunuluyor. Validebağ Konakları'nda ev fiyatları 598 bin TL'den başlıyor...

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları!

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, dükkanlar ise 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları!

Toplam 368 daire ve ticari birimlerden meydana gelen Altunizade Validebağ Konakları'nda ev fiyatları 598 bin lira ile 6 milyon 353 bin lira arasında değişiyor. Peki Validebağ Konakları Dap Yapı dükkan fiyatları ne kadar?

Dap Yapı Validebağ Konakları ödeme şekli!

Dap Yapı imzası taşıyan Validebağ Konakları projesinde satış ofisi henüz tamamlanmadığı için Validebağ Konakları satışlar geçici olarak çadırda yapılacak. Projede dükkanlar, ihalesiz olarak satışa sunulacak.

Dap Yapı Validebağ Konakları güncel fiyatları 2017!

DAP Yapı'nın Validebağ Konakları'nda 368 adet lüks daire ve dükkan yer alıyor. Validebağ Konakları da Emlak Konut kampanyasına katıldı. İşte Dap Yapı Validebağ Konakları güncel fiyatları 2017...

Validebağ Konakları fiyat tablosu 2017!

Toplam 368 lüks konut ve dükkanlara yer verilen Validebağ Konakları'nda daireler geçici olarak hizmet verecek 600 metrekarelik çadırda satılacak. İşte Validebağ Konakları fiyat tablosu 2017...

Validebağ Konakları projesi kimin?

Konak mimarisi ve geniş bahçeler ön plana çıkan Validebağ Konakları'nda daire fiyatları 598 bin liradan, dükkan fiyatları ise 599 bin liradan başlıyor...

DAP Validebağ Konakları nerede?

Toplam 368 lüks konut ve dükkanlara yer verilen Koşuyolu Validebağ Konakları'nda daireler 598 bin liradan satılıyor. Peki DAP Validebağ Konakları nerede?

Validebağ Konakları Altunizade satış fiyatları!

Validebağ Konakları Altunizade satış fiyatları 598 bin liradan başlangıç gösteriyor. Dap Yapı'nın hayata geçirdiği projede 368 lüks konut ve dükkanlar bulunuyor.

Koşuyolu Validebağ Konakları fiyatları!

5 katlı 11 blok şeklinde yükselen Validebağ Konakları 368 lüks konut ve dükkanlardan meydana geliyor. Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına katılan Koşuyolu Validebağ Konakları fiyatları 598 bin liradan başlayarak değişiyor.

DAP Validebağ Konakları nereye yapılıyor?

Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilen DAP Validebağ Konakları 368 lüks konut ve dükkanlardan meydana geliyor. Peki DAP Validebağ Konakları nereye yapılıyor?

Dap Validebağ Konakları ön talep fiyatları!

Dap Validebağ Konakları ön talep fiyatları 598 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 368 lüks konut ve dükkanlar bulunuyor.

Validebağ Konakları dükkan fiyatı Haberi

Validebağ Konakları dükkan fiyatı


17 bin 237 metrekare alanda yükselen Validebağ Konakları projesi, Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Validebağ Konakları projesi, İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde yer alıyor.


Validebağ Konakları Altunizade projesinde 1+0'dan, 6+1'e kadar konut tipleri bulunuyor. Projede daireler 57 ila 513 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Validebağ Konakları projesi 5 katlı 11 blokta toplam 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Validebağ Konakları'nda 31 Mart'a kadar yüzde 5 peşinatla, faizsiz 60 ay veya 240 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


Daire fiyatlarının 598 bin TL ile 6 milyon 353 bin TL arasında değiştiği Validebağ Konakları'nda metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Projede dükkanlar 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gülcihan...