28 / 03 / 2024

validebağ konakları ödeme kampanyası

validebağ konakları ödeme kampanyası

Validebağ Konakları'nda sıfır faizle 50 ay taksit fırsatı sunuluyor. Validebağ Konakları'nda metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor...

Validebağ Konakları güncel ev fiyatları!

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Validebağ Konakları güncel ev fiyatları 598 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Validebağ Konakları projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Validebağ Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Validebağ Konakları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

validebağ konakları ödeme kampanyası Haberi

validebağ konakları ödeme kampanyası


Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi, Emlak Konut güvencesini taşıyor. Validebağ Konakları projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Altunizade-Koşuyolu bölgesinde yükseliyor.


Validebağ Konakları'nda dairelerin metrekare birim fiyatı 12 bin 500 TL'den başlıyor. Validebağ Konakları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla vade farksız 50 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor.


Validebağ Konakları projesinde 1+0'lardan 6+1 dairelere kadar seçenekler yer alıyor. Validebağ Konakları projesi beş katlı 11 blokta 368 konut ve ticari ünitelerden oluşuyor.


Validebağ Konakları'nda konutların büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişiyor. 17 bin 237 metrekare alanda inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal olanaklar planlandı.



Tel: 444 93 27

Web: http://validebagkonaklari.com

Gülcihan...