29 / 03 / 2024

Validebağ Konutları dap yapı

Validebağ Konutları dap yapı

Dap Yapı Acıbadem projesi 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek.

Dap Yeni Levent detayları!

Dap Yapı'ı çok konuşulacak projenin detaylarını açıkladı . Dap Yapı, Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçti. Peki Yeni Levent projesinde yer alan konutların detayları neler İşte Yeni Levent projesinin detayları...

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

DAP Ormanköy'de metrekaresi 8 bin TL'ye!

Sağlıklı ev konseptiyle inşa edilen, DAP Ormanköy projesi, özel bir Sağlık Kurulu eşliğinde tasarlandı. DAP Ormanköy'de konutların metrekaresi 8 bin TL...

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

DAP Yapı’dan Validebağ Konakları’nda yüzde 0,99 faizle 180 ay vade!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Validebağ Konakları için mevcut olan indirim kampanyasına ek olarak yeni bir kampanya daha yaptıklarını duyurdu. Yılmaz, "Kamu bankalarının faiz indirim rüzgarını arkamıza aldık.” dedi…

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor. Az katlı mimari yapıya sahip olacak projede, ticari üniteler, konutlar, eğitim merkezi, park, sosyal ve kültürel tesis yer alacak...

DAP Yapı Nişantaşı projesin imar planı askıda!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü’nün 26 dönümlük arazisinin imar planı askıya çıkarıldı. DAP Yapı tarafından proje geliştirilecek arazi üzerinde konutlar için 10, ticari alanlar için 5 kat sınırı getirildi.

Validebağ Konakları fiyat bilgisi!

Validebağ Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı tarafından hayata geçirilen projede 368 daire ve ticari birim bulunuyor. 

Validebağ Konakları'nda vade farksız senetle satış!

17 bin 237 metrekare alanda 5 katlı 11 blok halinde Dap Yapı imzası ile yükselen Validebağ Konakları'nda vade farksız senetle satış yapılabiliyor..

Validebağ Konakları fiyat!

Validebağ Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Validebağ Konakları projesi İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde yükseliyor. 

Validebağ Konakları ödeme planı!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Validebağ Konakları'nda yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Validebağ Konakları teslimleri ne zaman?

Validebağ Konakları projesi İstanbul Altunizade'de inşa ediliyor. DAP Yapı imzasını taşıyan proje 5’er katlı toplam 319 konak ve 47 mağazadan meydana geliyor. 

Validebağ Konutları dap yapı Haberi

Validebağ Konutları dap yapı


17 bin 237 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Validebağ Konutları projesi Dap Yapı imzası ve  Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek. 


Validebağ Konutları, Validebağ Korusu'nun yanıbaşında inşa edilecek. Dap Yapı Acıbadem projesi detayları henüz netleşmedi ancak proje Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Dap Yapı ı Acıbadem projesi için ön talep süreci sürüyor. Projenin A ve A+ müşteriye yönelik seçkin bir grubuna hitap etmesi öngörülüyor. 


Tel: 444 43 46

Web: www.dapyapi.com.tr

Öznur...