25 / 04 / 2024

valle lacus kulak inşaat.

valle lacus kulak inşaat.

Sektör de 70. Yılını kutlayan Kulak İnşaat’ın iştiraki olan KLK Yapı, 1 hafta önce satışa çıkarmış olduğu Valle Lacus projesinin gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti...

Valle Lacus'ta 1 milyon 500 bin dolara: 24 ayda teslim!

Kulak İnşaat, 110 dönümlük özel tasarlanan peyzaj alanına 44 villadan oluşan Valle Lacus projesini uluslararası standartlarda inşa ediyor...

A101’e Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye indi!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden A101’e yine 7’den 70’e herkesi ilgilendiren indirimler geldi. Bu kapsamda, Philips kulak üstü kulaklık 649 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 649 TL’ye, 6’lı su bardağı 33,25 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 18 Eylül 2023...

Kredi kartı kullananlar bu uyarılara kulak verin! Cebinizi büyük oranda rahatlatacak!

Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren bir uyarı geldi. Bu uyarılara kulak verenler rahat bir nefes alabilir. İşte detaylar!

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Kiracılar ne yapacağını şaşırdı! Ev sahipleri kuralları kulak arkası ediyor!

Kira artış oranı yeni yasal düzenleme getirilmişti. Kira artışı yüzde 25’i geçmeyecekti. Ancak bu yasal düzenleme ev sahipleri tarafından kulak arkası edilmeye başlandı. İşte detaylar!

A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışta! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

A101 resmi internet sitesinde Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık yüzde 20 indirimle satışa çıktı! Peki, A101'de Piranha Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Valle Lacus Vilları'nda 177.5 milyon TL'ye icradan satılık 30 villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villayı 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Merkez Bankası “faizi düşür” talebine kulak tıkıyor!

Eylül 2018’de faizi bir kalemde 625 baz puan yükselterek yüzde 24’e çıkaran Merkez Bankası, iş dünyası ve tüketicilerden gelen “faizi düşür” talebine adeta kulak tıkıyor.

Valle Lacus Sitesi'nde 6.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Gürman Çiftlik Caddesi ile bağlantılı Gülnihal Sokak üzerinde yer alan Valle Lacus Sitesi'ndeki villa 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Bozcaada ve Gökçeada kıyılarında yapılaşma iddiasına yanıt geldi!

Bülent Turan, Bozcaada ve Gökçeada kıyılarında yapılaşma iddiasıyla ilgili olarak, yereldeki belediye ve muhtarların o koylara hiçbir çivi çakmaması kaydıyla ihalenin iptaline karar verdi. Biz Bozcada ve Gökçeada'nın sesine kulak verdik." dedi.

Engelli ailesine Umut Evi geliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, engelli çocuğu bulunan ailelerin "Birlikte yaşlanmak istiyoruz" çığlığına kulak verdi. Bakanlık, Türkiye'de ilk kez engellilerin aileleri ile bir ömür birlikte yaşayabileceği "Umut Evleri" ile hayata geçirdi.

valle lacus kulak inşaat. Haberi

valle lacus kulak inşaat.

Sektör de 70. Yılını kutlayan Kulak İnşaat’ın iştiraki olan KLK Yapı, 1 hafta önce satışa çıkarmış olduğu Valle Lacus projesinin gördüğü ilgiden son derece memnun olduklarını belirtti. Proje gerek bulunduğu bölge, gerekse mimari yapısıyla hem yatırımcıdan hem de yaşam kalitesini yükseltmek isteyen alıcılardan talep aldı..

Villa Lacus,110 dönümlük alanda birbirinden bağımsız 2000m² lik bahçe içinde, her birinin kendi özel havuzu bulunan 44 adet villadan oluşuyor. Sitenin örnek villası tamamlandı ve ilgilenenlerin beğenisine sunuldu.



1943 yılında Adana’da kurulan Kulak İnşaat A.Ş.,...