29 / 03 / 2024

van fidan dikimi

van fidan dikimi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidanın dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı.

15 Temmuz çınarları Zermeram'da büyüyecek!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın Zermeram projesinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 249 vatan evladının anısına çınar fidanı dikimi yapıldı.

Ediz İnşaat İshaliye'de bin adet fidan dikti!

Gaziantep inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ediz İnşaat, örnek bir davranış sergileyerek islahiye ilçesinde bulunan ağaçlandırma alanına bin adet fidan dikimi gerçekleştirerek doğaya katkıda bulundu.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Atakum'da yeşil adıma 800 destek!

Yeni yapılacak binalara fidan dikme zorunluluğu getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Kısa sürede 800 fidan dikimi için talep aldık. Fidanlar yakında toprakla buluşacak Rakam her geçen gün artacak'' dedi.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da ev alana dikili ağaç hediye!

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek...

HEP İstanbul’dan ev alanın üç dikili ağacı olacak!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık’a üçer adet fidan dikilecek.

Van'a 1 milyon fidan dikilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidanın dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı.

Van, 1 milyon fidanla yeşillendirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu 'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidan dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı

Veysel Eroğlu: Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: "Van'da çok büyük bir ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz. 11 bin dekar alanda ağaçlandırma yapılacak ve bir milyon fidan dikimi gerçekleştireceğiz"dedi.

Elazığ'da 1 milyon fidan dikimi hedefleniyor!

Elazığ Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Orman Haftası kapsamında Elazığ’da 150 bine yakın fidan dağıttıklarını ifade ederek, bölgede yıl sonuna kadar 1 milyondan fazla fidan dağıtmayı hedeflediklerini söyledi...

van fidan dikimi Haberi

van fidan dikimi


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Van ziyareti sırasında önümüzdeki yıl kentte bir milyon fidanın dikilmesi talimatı üzerine Orman İşletme Müdürlüğü hazırlıklara başladı. 


Türkiye'de mera varlığı açısından en zengin illerden biri olan ancak ormanlık alan konusunda aynı zenginliği bulunmayan Van'da, yeşil alanların arttırılarak erozyonun önlenmesi amacıyla ağaç dikme seferberliği başlatıldı. 


Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan Morgedik Barajı'nda su tutma törenine katılmak için kente gelen Bakan Eroğlu'nun, 2015 yılında 1 milyon fidanın toprakla buluşturulması talimatı üzerine harekete geçen Van Orman İşletme Müdürlüğü, ormanlık alanlardaki meşe ağaçlarından topladığı 1 milyon meşe tohumunu dağlık alanlardaki boşluklara ekmeye başladı. 


Van Orman İşletme Müdürü Rıdvan Emin Sakallıoğlu, Eroğlu'nun açıklamasının ardından bölge müdürlüğüyle durum değerlendirmesi yaptıklarını ve yürütülecek çalışmaları belirlediklerini söyledi. 


Proje kapsamında ilk etapta kentteki doğal meşe ormanlarından...