18 / 04 / 2024

Van Güzel Sanatlar Galeri Sergi Salonu kütüphane

Van Güzel Sanatlar Galeri Sergi Salonu kütüphane

Van’da meydana gelen 2 büyük depremin ardından hasar gören il kütüphanesi yeni binasına taşınma çalışmaları devam ediyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ, kütüphanenin taşınacağı yeri gezdi...

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Akçansa Çanakkale'de Güzel Sanatlar Lisesi açtı!

Akçansa’nın 8 milyon TL yatırımla kurarak Çanakkale’ye ve Çanakkaleli gençlere armağan ettiği Güzel Sanatlar Lisesi resmi açılışı gerçekleştirildi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

İşte Cesur ve Güzel dizisinin çekildiği ev!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Cesur ve Güzel' geçen hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Çanakkale'ye güzel sanatlar lisesi inşa edilecek!

Çanakkale’de yapılacak olan Akçansa Güzel Sanatlar Lisesinin protokolü imzalandı. Lisenin inşaatının 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Osmanlı Güzel Sanatlar Müzesi, Gençlik Parkı'nda kurulacak!

Ankara’da kurulması planlanan Osmanlı Güzel Sanatlar Müzesi, alanında bir ilk olacak. Müzenin fikir babası Yanova, “Tarihi sanatla sevdirmek, insanların etkin biçimde sanata katılmalarını sağlamak istiyoruz” dedi

10. İstanbul Buluşmaları'na Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliği yapacak!

İstanbul Buluşmaları etkinliğinin 10.su bu sene 13 Nisan 2016 tarihinde "İstanbul`u Paylaşmak" başlığıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandı!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi binasının ikinci yarıyla birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Geleceğin mimarları Gölpazarı'nda bina onarımı yapıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin 2013'ten bu yana yaz aylarında Gölpazarı ilçesinde yürüttüğü projeye katılan üniversite öğrencileri, bina onarımı ve inşaatı çalışmalarında mesleğin inceliklerini öğreniyor.

Van Güzel Sanatlar Galeri Sergi Salonu kütüphane Haberi

Van Güzel Sanatlar Galeri Sergi Salonu kütüphane


Van’da meydana depremin ardından hasar gören il kütüphanesi, galeri salonuna taşınmaya hazırlanıyor.


Van’da meydana gelen 2 büyük depremin ardından hasar gören il kütüphanesi yeni binasına taşınma çalışmaları devam ediyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ, kütüphanenin taşınacağı Van Güzel Sanatlar Galeri Sergi Salonu İl Halk Kütüphanesi Müdürü Kerem Acar ile birlikte gezerek yerinde inceledi. Aktuğ, çalışmalar hakkında Acar’dan bilgi aldı. İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Aktuğ, “Kütüphanemiz depremden bu yana aktif değil. Sebebine gelince; şuan kütüphanemiz orta hasar, güçlendirilmesi gerekiyor. Şuana kadar okuyucuya hizmet anlamında sadece ödünç kitap verebildik. Okuyucuyu güvenlikten dolayı içeriye alamadık. Bu günden itibaren galeri salonumuzu kütüphane olarak hizmete açmayı düşünüyoruz. Galeri salonumuzu daha önceden depremden bu yana İl Kültür Turizm Müdürlüğü olarak bizler, müze müdürlüğü, SODES...