18 / 04 / 2024

van ipekyolu parkı

van ipekyolu parkı

Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti..

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ, Van İpekyolu'nda 240 taksitle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van İpekyolu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van İpekyolu 2022 sosyal konut projesi...

Van Park AVM'deki 75 adet iş yeri ve 1 otopark kiraya veriliyor! 90 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye Mahallesi'nde yer alan 75 adet iş yeri ile 1 otoparkı kiraya veriyor. Fiyatı dudak uçuklattı...

Van İpekyolu'nda 11.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda bulunan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van İpekyolu'nda 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Van 2. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 1436 ada 62 parselde yer alan oteli 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Van İpekyolu'nda inşaatlar denetim altında! 

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçede devam eden inşaatları, çevre sağlığı ve güvenliği açışından denetlemeye aldı. 

Van İpekyolu'nda metruk yapılara geçit yok!

Van'a bağlı İpekyolu Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor.

Van İpekyolu Millet Bahçesi ihaleye çıkıyor!

Van İli, İpekyolu İlçesi, Tepebaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

Van İpekyolu'nda metruk yapılar yıkılıyor!

Van İpekyolu Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında çevre ve görüntü kirliliğine yol ve tehlikeye neden olan, metruk yapıların yıkımı gerçekleşiyor.

Van İpekyolu'nda bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van ili, İpekyolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van İpekyolu'nda ağır hasarlı 4 yapı yıkıldı!

İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince Karşıyaka, Selimbey ve Hafıziye Mahalleleri'nde bulunan ağır hasarlı 4 yapının yıkımı tamamlandı.

Van İpekyolu'nda 26.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

Van 1. İcra Dairesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi, 206 ada, 91 parsel ve 1439 ada, 46 parselde yer alan gayrimenkulleri toplam 26 milyon 120 bin 570 TL‬'ye icradan satıyor...

Hamdullah Şevli'den Van'a Deprem Parkı yapılsın önerisi!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli yaptığı açıklamada, "Millet Bahçesi perspektifinde bir Deprem Parkı'nın yapılması kent için büyük önem taşıyor" dedi.

van ipekyolu parkı Haberi

van ipekyolu parkı


Van Milletvekili Bedia Özgökçe Ertan, Van'ın İpekyolu ilçesinde bir parkın yapım çalışmalarının engellenmesine ve çeşitli iddialara ilişkin soru önergesini İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya iletti.


Ertan önergesinde; "Van İpekyolu Belediyesi, geçtiğimiz yıl verdiği karar doğrultusunda, Halilağa Mahallesinde park ve 200 kişilik genç kadın öğrenci yurdu yapmaktadır. Ancak İl Müftülüğü, yapılacak olan parkın binalarının hemen önünde olması ve parkın kendi deyimiyle "kız ve erkeklerin buluşma noktası olma ihtimali" nedeniyle bu çalışmalara itiraz etmiştir. Hem yerel basından hem de belediye yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, Müftülüğün bu itirazına Van Valiliği olumlu yanıt vermiş ve park yapım çalışmalarının başladığı sırada gelen polisler "Müftülükten izin ve görüş alınmadığı" gerekçesiyle çalışmaları durdurmuştur." dedi.


Öte yandan, Van İl Müftülüğü'nün söz konusu parkta kaçak bir bina yaptırdığını ve bu...