26 / 04 / 2024

van turizm cevdet yılmaz

van turizm cevdet yılmaz

Cevdet Yılmaz, Van’ın turizm açısından müthiş bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Kayak merkezi, marinası, müzesi ve fuar merkeziyle Van cazibe merkezi oluyor” dedi

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Taşkıran tarafından kuruldu.

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlmettin Aytekin ve Keıvan Modtagımy ortaklığında kuruldu.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Abbas Peıman Keıvanı tarafından kuruldu.

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

Wox Tour Turizm Organizasyon E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wox Tour Turizm Organizasyon E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Demirel tarafından kuruldu. 

Capital Seyahat Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Seyahat Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugüm Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Bayatlı tarafından kuruldu. 

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Tkmn Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkmn Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Tokman ve Cevdet Tokman ortaklığında kuruldu. 

van turizm cevdet yılmaz Haberi

van turizm cevdet yılmaz

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Van Gölü'nün turizm açısından müthiş bir potansiyele sahip olduğunu. Van’daki özel sektör yatırımlarında patlama yaşanacağını söyledi. Balıkçı tekneleri ve yatlara ev sahipliği yapacak marina inşaatının devam ettiği Van’da önemli yatırımlar yapıldığını kaydeden Bakan Yılmaz, Van OSB’de son olarak 167 milyon liralık bir yatırım yapıldığını sözlerine...