25 / 04 / 2024

Vanucci Gesso mutfak modelleri

Vanucci Gesso mutfak modelleri

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, Gesso ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Parlak yüzeyi ile dikkat çeken model, dekorasyonda minimalist, sıcak ve modern tarzı sevenlerin favorisi olmaya aday.

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gencay Çiçek Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Pendik, Kaynarca Mahalle'de açıldı.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Parktepe'de yaşayan kadınlar Hacker mutfak ile tanışacak!

Ev alım sürecinde kadınların ihtiyaç ve zevklerinin yönlendirici olmasını dikkate alan Parktepe Evleri, kadınları Alman kalitesini tasarım ve teknolojiyle bütünleştiren Hacker mutfak ile tanıştıracak

Kelebek, yeni mutfak mağazası ile Söke’de!

Kelebek’in yeni mağazacılık konseptiyle Aydın Söke’de faaliyete geçirdiği son mutfak mağazasını törenle hizmete açan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Kelebek, mutfaklarda çok beğenilen tasarımlara imza atıyor.

Seranit Grup Eskişehir'de 100 milyon TL'lik yeni tesis kuracak!

Sinpaş Holding bünyesindeki Seranit Grup, mutfak-banyo sektörüne 100 milyon liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Grubun bu alandaki markası Vanucci yeni yatırıma 2016 yılında başlayacak..

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gemka Door Kapı Mutfak İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Güzel, Hasan Memişoğlu, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Cuccinella Mutfak yurtdışı pazarına açılacak!

Yeni nesil ve fonksiyonel yapılara imza atan Cuccinella Mutfak, çalışmalarını hızlandırdı. Şirket, yurtdışına açılmayı hedefliyor. Cuccinella, İtalyan halk dilinde "Benim güzel küçük mutfağım" anlamına geliyor.

Akel'in elektrikli mutfak eşyaları Libya pazarında büyüyecek!

Elektrikli mutfak eşyaları sektöründe Libya’ya en çok ihracat yapan kuruluşların başında gelen Akel, bu ülkede büyümek için düğmeye bastı.

Karra Demircan Mutfak yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

İzmir ’de mutfak ve banyo tasarımı üretimiyle montaj faaliyetleri yürüten Karra / Demircan, üretimde el değmeden homojenlik, renk bütünlüğü, çizilmezlik sağlayan robot teknolojisi yatırımı yaptı.

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimka Door Kapı Mutfak Dekor Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Can Memişoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik mutfak ve banyolardaki dekorasyonu yeniliyor!

Seramik sektörünün güçlü markası Yurtbay Seramik, mutfak ve banyolar için farklı çözümler üretiyor. Erica Serisi ile mutfak ve banyolardaki dekorasyonlarda baştan aşağıya değişiklik yapmayı planlayanlara hitap ediyor.

Vanucci Gesso mutfak modelleri Haberi

Vanucci Gesso mutfak modelleri

Özgün tasarımlarıyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci, modern modeli Gesso ile sade şıklığı yeniden yorumluyor. Ahşap görünümü ve yalın çizgileriyle beğeni toplayan model, her zevke uygun renk alternatifleriyle sade ve modern bir görünüm sunuyor.


Şık ve sade tasarımı ile göz dolduran Gesso, geniş tezgah altı çekmeceleri ve kullanışlı kiler dolaplarıyla fonksiyonel bir alan yaratıyor. Ahşabın sıcaklığını, Quarzo modelini farklı renklerdeki cam kapaklar ile birleştiren mutfak tasarımı, evinizin şıklığını tamamlıyor.


Göz yorucu detayları tercih etmeyenlerin favorisi Gesso; parlak ahşap kaplama alternatifleriyle 2 adet malzeme seçeneği sunuyor. Quarzo, cam kapaklarda ise 10 farklı renk seçeneği bulunuyor.


Modern ve minimalist çizgileriyle dikkat çeken Gesso mutfak; şık ve fonksiyonel tasarımıyla evlerin cazibe merkezi olan mutfakları çekici hale...