25 / 04 / 2024

varlık fonundaki şirketler

varlık fonundaki şirketler

Türkiye Varlık Fonu'ndaki şirketleri yabancı yatırımcılar sormaya başladığını söyleyen Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, "Doğrudan yatırımda bu şirketler Türkiye için jeneratör olabilir" dedi.

Sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruluyor!

Bankalar sorunlu krediler için Varlık Yönetim Şirketi kuruyor. Yeni yapıyla bankalar donuk alacaklarını bilançodan çıkaracak. Şirketler ise tek bir varlık yönetimiyle muhatap olacak.

Vakıf Varlık Kiralama 5 milyarlık kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama 5 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edilmesi ve gerekli izinlerin alınması amacıyla SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

TF Varlık Kiralama kira sertifikası 4. getiri ödemesi yapıldı!

TF Varlık Kiralama 85 milyon TL nominal tutarlı, 175 gün vadeli kira sertifikalarının 4. getiri ödemesi gerçekleştirildi. 

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için onay bekliyor!

TF Varlık Kiralama,  200 milyon TL tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 250 milyon TL tutarına kadar artırılabilecek, 178 gün vadeli kira sertifikası ihracı için onay bekliyor. 

TF Varlık Kiralama 50 milyonluk kira sertifikası sattı!

TF Varlık Kiralama 50 milyon TL nominal değerdeki, 212 gün vadeli, nitelikli yatırımcılara satışı yapılan kira sertifikalarının satış işlemlerini tamamlandı. 

Nurol Varlık Kiralama 50 milyonluk kira sertifikası sattı!

Nurol Varlık Kiralama tarafından 50 milyon TL nominal değerli kira sertifikalarının satış işlemi tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 15 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi!

Vakıf Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay dışında sermaye piyasası aracı işlemlerine ilişkin açıklama yapıldı.

TF Varlık Kiralama'nın 50 milyonluk kira sertifikasına onay!

TF Varlık Kiralama'nın 50 milyon TL tutarındaki 212 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi başvurusu, SPK tarafından onaylandı.

TF Varlık Kiralama kira sertifikası için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması adına Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası borsada!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş'nin 200 milyonluk kira sertifikası 23 Şubat 2018'de borsada işlem görmeye başlayacak. 

Vakıf Varlık Kiralama 135 milyonluk kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama 135 milyon TL tutarlı, 120 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının satışını tamamladı.

Vakıf Varlık'tan 120 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi!

Vakıf Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay dışında sermaye piyasası aracı işlemlerine ilişkin açıklama yaptı..

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı..

varlık fonundaki şirketler Haberi

varlık fonundaki şirketler

Dev projelere finansman sağlamak, dış kaynak temin etmek, sermaye piyasalarının büyüme ve derinleşmesini hızlandırmak için geçtiğimiz aylarda kurulan Türkiye Varlık Fonu, bünyesine kattığı şirketlere değer katmaya başladı.  Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut, nakit zengini portföy yatırımcılarının fon bünyesindeki şirketleri sormaya başladığını belirterek, “Portföy yatırımcıları için bu şirketler iyi fırsatlar sunuyor. Doğrudan yatırımda bu şirketler Türkiye için jeneratör olabilir” dedi.


PAZAR ÇEŞİTLENDİRİLİYOR

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde sohbet ettiğimiz Arda Ermut,  pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu. 2016 yılında Türkiye’ye yapılan Uluslararası Doğrudan Yatırım’larda (UDY) yüzde gerileme yaşandığını hatırlatan Ermut, bu yavaşlamaya karşın pazar çeşitlendirmesine gittiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Ağustosta 1.4 milyar dolar UDY gelmesi yatırımcıların güvenlerinin göstergesi olması bakımından önemli."


'AB’ye niye giriyorsunuz?’ diyorlar

Türkiye’nin AB üyelik sürecinin, ülkeye yatırım yapmak isteyenleri...