26 / 04 / 2024

Varol Tezmen artaş

Varol Tezmen artaş

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Varol Tezmen'den Küba'ya iltica girişimi!

Konut satış piyasasının "dinazor" müdürlerinden Varol Tezmen'in Küba'ya iltica girişiminde bulunduğu öğrenildi…

Varol Tezmen: Müteahhitler frene basmalı!

Varol Tezmen önceki gün gerçekleştirilen Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, müteahhitlerin frene basması gerektiğini söyledi...

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim!

Artaş Avrupa Konutları Ataköy iletişim için 444 38 25 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği proje 60 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Artaş Avrupa Konutları Halkalı iletişim!

Yaklaşık 30 bin metrekare arsa alanına sahip projede 600'e yakın daire bulunacak. Artaş Avrupa Konutları Halkalı iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 212 571 13 55 olarak belirlendi.

Artaş Avrupa Konutları Halkalı Projesi!

Artaş Avrupa Konutları Halkalı Projesi 'nde 600'e yakın daire bulunacak. Yaklaşık 30 bin metrekare arsa alanına sahip proje Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin karşısında inşa edilecek.

Artaş İnşaat Halkalı Alo Mintax Fabrikası'nı satın aldı!

Artaş İnşaat, Küçükçekmece Halkalı'da yer alan Eski Alo Mintax Deterjan Fabrikası arazisini satın aldı. 600 konutluk planlanan Eski Deterjan Fabrikası arazisi yaklaşık 30 bin metrekare...

Artaş Halkalı Eski Mintax Deterjan Fabrikası yerine konut yapacak!

Artaş Halkalı Eski Mintax Deterjan Fabrikası yerine konut yapacak. Avrupa Konutları markasıyla satışa çıkması planlanan projede yaklaşık 600 adet daire yer alacak.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy nerede?

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 50 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Artaş Avrupa Konutları Ataköy nerede?

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık!

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy fiyatları!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Yenibosna E-5 üzerinde yer alacak proje 8 bin 796 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Varol Tezmen emekliye ayrıldı!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen emekli oldu. Tezmen'in Bodrum'a yerleşeceği Bodrum'daki malikanesinin ve yatının keyfini çıkartacağı öğrenildi.

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda ortaklarıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor. Şirket projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için görüşme yaptı.

Artaş Group projelerinde Baumit kalitesi!

Baumit, Artaş Group projelerine dış cephe ısı yalıtım sistemlerinden zemin sistemlerine kadar farklı ürün grupları ile katkıda bulunuyor.

Varol Tezmen artaş Haberi

Varol Tezmen artaş

Varol Tezmen kimdir?

Varol Tezmen, 12 Aralık 1956 İstanbul doğumlu. 1974'de Pertevniyal Lisesi'nden mezun oldu. Aynı yıl girdiği İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İşletme Bölümü'nden 1978 yılında mezun olan Varol Tezmen bugün, Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü. 


Tezmen, 1979'da Koç Holding'te Beko Ticaret A.Ş.'de satış şefi olarak görev başladı. 1987 yılında Simtel Pazarlama A.Ş.'de satış müdürü olan Varol Tezmen, bu görevine 1992 yılına dek devam etti. 


Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen 1994 yılında Metur Müşteri Hizmetleri A.Ş.'de pazarlama müdürü oldu. Tezmen bu görevinde Capitol AVM'de işyerlerinin ve ortak alanların kiraya verilmesi ile ilgilendi. 


Tezmen, 1996-2002 yılları arasında Sihirgaz Tic. San. A.Ş.'de genel müdür; 2002-2003 yılları arasında Bizimgaz Tic. ve San. A.Ş'de satış müdürü olduktan sonra 2005 yılında Taşyapı...