26 / 04 / 2024

vartaş yenisahra kentsel dönüşüm projesi

vartaş yenisahra kentsel dönüşüm projesi

Vartaş Yapı, Fikirtepe'de 2 olmak üzere, Yenisahra ve Kartal'da toplam 4 adet proje hayata geçirecek. Vartaş Yapı, Fikirtepe'de geliştireceği 2 projeyle toplam 1.800 adet konut inşa etmeyi hedefliyor...

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yüzde 95 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros Mahallelerine dönüşüm piyangosu!

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm planı 202 hektar alanı kapsıyor. Mevcut 3 bin 340 binadaki toplam 12 bin ünite yıkılarak, 1000 yeni bina inşa edilecek ve ünite sayısı 24 bin olacak.

Yenisahra 5 yıldır kentsel dönüşüm bekliyor!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nde 5 yıldır kentsel dönüşüm bekleniyor. İmar planları beklenen mahallelerde kentsel dönüşüm ne durumda?

Yenisahra kentsel dönüşümde önemli bölge!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Ataşehir Yenisahra'da gerçekleşecek kentsel dönüşümü değerlendirdi. Çulhalık, “Yenisahra kentsel dönüşüm açısından önemli bir bölge” dedi.

Kentsel dönüşümle gecekondu ve gökdelen komşu oldu!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hem o bölgelerin hem de riskli evlerde yaşayanların kaderini değiştiriyor. Fikirtepe’de 100 metrekare arsa payı olan biri dönüşümün sonunda 2 milyonluk mülke sahip olurken bu rakam Yenisahra’da 1-1.5 milyon, Bomonti’de 1 milyon, Piyalepaşa’da ise 1.6 milyon lirayı buluyor

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kentsel dönüşümde 2016 'anjiyo' yılı olacak!

Kentsel dönüşüm, 2016’da hızlanacak. Sürecin tıkandığını belirten sektör temsilcileri, bu yıl ‘anjiyo’ bekliyor. İstanbul’da Yenisahra, Beykoz, Ümraniye öne çıkarken Anadolu da radarda.

Vartaş 1. adasında proje tapusu sonrası süreç hızlandı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde birçok spekülasyonun olduğu ada olarak Türkiye ve dünya tarihine geçen Vartaş birinci adasında resen tevhit - ifraz işlemleri ile firmanın son proje tapusunu alması sonrası süreç hızlandı.

vartaş yenisahra kentsel dönüşüm projesi Haberi

vartaş yenisahra kentsel dönüşüm projesi

Fikirtepe'de ortaklıklar ile Renovia İstanbul ve Businist Office projelerini yürüten Vartaş, Fikirtepe, Yenisahra ve Kartal'da yeni projelerin müjdesini verdi.


Fikirtepe'de 2 yeni proje!


Vartaş, Renovia İstanbul projesinin sağında ve solunda yer alan 2 arsa üzerinde yeni projeler için hazırlıklara başladı. 



Vartaş, Ada 2 olarak adlandırılan arsayı Renovia İstanbul projesindeki Alman ortağı Stern ile geliştirecek. Detayları henüz belli olmayan projede yaklaşık 1.000 adet konut inşa edilecek.



Ada 3'teki projeyi ise Businist Office projesindeki ortakları Selimoğlu Group ve Rocher Yapı ile yürütecek. Detayları üzerinde çalışılan projede 800 adet konut yer alacak.


Yenisahra ve Kartal'da da kentsel dönüşüm projesi yapacak!


Vartaş, Yenisahra'da 140 bin metrekare alanı, Kartal'da ise 25 bin metrekare alanı dönüştürecek. Vartaş Yenisahra kentsel dönüşüm projesini Alman ortağı Stern Immobilien AG ile hayata geçirecek....