28 / 03 / 2024

Yenisahra kentsel dönüşümde önemli bölge!

Yenisahra kentsel dönüşümde önemli bölge!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Ataşehir Yenisahra'da gerçekleşecek kentsel dönüşümü değerlendirdi. Çulhalık, “Yenisahra kentsel dönüşüm açısından önemli bir bölge” dedi.



Son yıllarda kentsel dönüşüm çalışmaların hız veren İstanbul, Fikirtepe'den sonra en büyük kentsel dönüşüm çalışmasına Ataşehir'de başlamayı planlıyor. Ataşehir'in 17 mahallesinden biri olan Yenisahra, kentsel dönüşüm açısından önemli bir bölge. Biz de kentsel dönüşüm çalışmalarımıza Yenisahra'da başlayacağız. Daire sahipleriyle şu an için görüşmelerimiz sürüyor. Gerekli çalışmaların tamamlanmasıyla kentsel dönüşüm projesine başlayacağız.


2000’li yıllarda başlayan konut yatırımlarıyla orta ve üst gelir grubunu çeken Ataşehir, beş yıldır kentsel dönüşüm için imar planı bekliyordu. Yapılan çalışmalar neticesinde Ataşehir'de artık dönüşüm çalışmaları başlayacak. Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla bölge yepyeni bir kimliğe kavuşacak. İnsay Yapı olarak böylesine büyük bir projenin içinde yer almaktan dolayı çok mutluyuz.


Geri Dön