18 / 04 / 2024

varyap plaza konumu

varyap plaza konumu

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan Güzelbahçe'ye yeni proje!

Çiçek Kardeşler İnşaat’ın Bayraklı’da hizmete aldığı Çiçek Plaza; konumu, ferah ve lüks çalışma ortamı ile yatırımcıyı kendine çekmeyi başardı

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

Ramada Plaza Tekstilkent konumuyla dikkat çekiyor!

Konumu itibariyle ideal bir iş oteli olmanın yanı sıra oda çeşitliliği ile de fark yaratan Ramada Plaza Tekstilkent, modern yaşamın sağladığı tüm olanakları misafirlerine sunmak üzere tasarlanmış.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Plaza Pendik’te Nisan sonuna kadar yüzde 25 indirim!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Pendik 'te 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 indirim yapılıyor.

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Varyap Plaza Pendik'te fiyatlar 250 bin liradan başlıyor!

Varyap'ın 9 Mart'ta başlattığı kampanyası " Varyap Yatırım Ayları " devam ediyor. Şirket, kampanya başlangıcından itibaren 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yaptı.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

varyap plaza konumu Haberi

varyap plaza konumu


Varyap Yapı imzasıyla inşa edilen Varyap Plaza Pendik 'te hayata geçirildi. 216 ofis ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Varyap Plaza satılık 15 adet dükkan bulunuyor. Varyap Plaza satılık dükkanların metrekaresi 5 bin TL ile 6 bin TL arasında değişiyor.


Varyap Plaza nerede ?



Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası'nda Pendik'te yer alıyor. Pendik'te Barış Caddesi üzerinde bulunan Varyap Plaza Esenyalı Mahallesi 'nde Uygar Sokak'ta bulunuyor.



Varyap Plaza nerede konumlanıyor ?


Varyap Plaza Pendik 'te Tuzla Tersaneleri 'nin arka tarafında kalıyor. E-5 üzerinde yükselen Varyap Plaza Gebze Sanayi Bölgesi ile Bankalar Operasyon Merkezleri bölgesinde inşa edildi. 


Varyap Plaza nerede , konum ve  kroki





Varyap Plaza Satış Ofisi


Barış Caddesi

Esenyalı mahallesi Uygar sokak

PENDİK/İSTANBUL

444 54 56

www.varyapplaza.com

Gülcihan...