29 / 03 / 2024

Varyap Plaza teslim tarihi

Varyap Plaza teslim tarihi

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Pendik 'te 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 indirim yapılıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza'da 258 bin TL'den başlıyor! 60 ay sıfır faiz!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı başarılı projelerle fark yaratan Varyap, portföyündeki projeleri teslim etmeye devam ediyor. Son 24 ofis ve dükkan için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi!

Safa Grup İnşaat Küçükyalı Plaza projesi deniz manzarasına sahip. Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Varyap Meridian Business 15. kat 14.7 milyon TL'ye satılıyor!

Varyap Meridian Business ofis bloğunda tek kalan 930 metrekare büyüklüğündeki 15. kat, 14 milyon 750 bin TL + KDV fiyatla satışa çıkarıldı. Ofisler hemen teslim ediliyor...

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Plaza Pendik’te Nisan sonuna kadar yüzde 25 indirim!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Pendik 'te 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 indirim yapılıyor.

Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim?

22 Nisan Çarşamba günü görücüye çıkacak olan Tatar Yapı Ataşehir projesi 2 adet plaza bloğu ve 5 adet home office bloğundan meydana geliyor. Peki Ataşehir Tatar Yapı projesi ne zaman teslim edilecek?

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Varyap Plaza Pendik'te fiyatlar 250 bin liradan başlıyor!

Varyap'ın 9 Mart'ta başlattığı kampanyası " Varyap Yatırım Ayları " devam ediyor. Şirket, kampanya başlangıcından itibaren 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yaptı.

Varyap Plaza teslim tarihi Haberi

Varyap Plaza teslim tarihi


Varyap tarafından hayata geçen proje Anadolu Yakası'nda Pendik'te yükseliyor.


Toplam 50 adet ofisten meydana gelen Varyap Plaza projesi 9 katlı olarak tasarlandı.


Varyap Plaza projesi  Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor.


Nisan sonuna kadar sürecek kampanya satışa daha önceden sunulmamış 30 ünite için geçerli sayılıyor.


Varyap Plaza projesi Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla Tersanesi ve Gebze Organize Sanayi Sitesi'ne yakın mesafede bulunuyor.


Varyap Plaza iletişim

Tel: 444 54 56