23 / 04 / 2024

vatan bilgisayar mağazası

vatan bilgisayar mağazası

Teknoloji perakendecisi Vatan Bilgisayar, Bursa AS Merkez’de 12 bin metrekare alanda Hiperstore mağazasını hizmete açtı.

Vatan Bilgisayar 59. mağazasını Afyon'da açtı!

Teknoloji perekendecisi Vatan Bilgisayar, Türkiye genelindeki 59. mağazasını Afyon'da açtı.

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, A101, Vatan Bilgisayar'dan sonra MediaMarkt'ta!

MediaMarkt'ta şu anda indirimli fiyatla bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 Pro satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da dahil oldu.

Vatan Bilgisayar’da şok fiyatlar! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Büyük teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, outlet ürünleri açıkladı. Açıklanan outlet ürünlerde fiyatlar 50 TL’den başlıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da satılan outlet ürünler kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar’da outlet ürünler 100 TL’den başlayan fiyatlarla! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dev teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, outlet ürünleri açıkladı. Açıklanan outlet ürünlerde fiyatlar 100 TL’den başlıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da satılan outlet ürün fiyatları ne kadar?

Tek şarjla 3 gün duran Huawei Nova Y70 Vatan Bilgisayar'da!

Huawei Nova Y70'i Türkiye'deki teknoloji mağazalarından Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsiniz. Peki Huawei Nova Y70, Vatan Bilgisayar'da kaç lira? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da dev kampanya! iPhone 11’de büyük indirim! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin dev teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, iPhone 11’i indirimli fiyatıyla satışa çıkardı. Peki, Vatan Bilgisayar’da indirimli satışa çıkan iPhone 11 ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar'da indirim sezonu açıldı! SAMSUNG GALAXY S21 FE 5G 128 GB akıllı telefon fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazalarından Vatan Bilgisayar, indirim kampanyası dahilinde SAMSUNG GALAXY S21 FE 5G 128 GB akıllı cihazlarını indirimle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Vatan Bilgisayar Türkiye genelindeki mağazalarını kapatıyor!

Vatan Bilgisayar, koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye mağazalarındaki faaliyetlerini, 22 Mart gecesinden itibaren geçici bir süreyle durdurma kararı aldı...

Vatan Bilgisayar, Tekirdağ'daki mağaza sayısını 3'e çıkardı!

Vatan Bilgisayar, mağaza yatırımlarını sürdürüyor. 2016'ya yeni mağaza açılışlarıyla başlayan Vatan Bilgisayar, Tekirdağ'daki üçüncü mağazası Çerkezköy Hiperstore'u dün hizmete açtı.

Vatan Bilgisayar, Antalya’daki mağaza sayısını 5’e çıkardı!

Vatan Bilgisayar, Antalya’daki mağaza sayısını 5’e yükseltti. Mağaza yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Vatan Bilgisayar’ın son mağazası Antalya Kepez Hiperstore’da hizmete girdi.

Vatan Bilgisayar, Karadeniz'in 11'nci mağazasını Rize'de açtı!

Vatan Bilgisayar’ın 29 Ağustos Cuma günü Doğu Karadeniz’in önemli ili Rize’de gerçekleştiği açılışta sunulan özel indirimler yoğun ilgi görürken Karadeniz Bölgesi’ndeki mağaza sayısı da 11’e ulaştı.

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı. Muğla'daki 3'ncü mağazasının açılışını 20 Haziran Cuma günü Fethiye'de gerçekleştiren Vatan Bilgisayarın teknoloji ürünlerinde sunduğu indirimler yoğun ilgi gördü.

Vatan Bilgisayar Muğla'da 3. mağazasını açtı!

Vatan Bilgisayar, Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı ve böylece Muğla'da 3'üncü mağazaya ulaştı. Hasan Vatan, açılışta Türkiye'nin 50 ilinde 100 mağaza ile hizmet verdiklerini belirtti.

vatan bilgisayar mağazası Haberi

vatan bilgisayar mağazası

Teknoloji perakendecisi Vatan Bilgisayar, Bursa AS Merkez’de 12 bin metrekare alanda Hiperstore mağazasını hizmete açtı. 


Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Haşan Vatan “Vatan olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri üişkileri, gerek indirim kampanyalan ile her zaman iddialı olduk” dedi. Bu arada Vatan Bilgisayar aynı zamanda isteyen Bursalılar’a ücretsiz bilgisayar eğitimi fırsatı da...