28 / 03 / 2024

Vault Karaköy projeleri

Vault Karaköy projeleri

Osmanlı İmparatorluğu'nun döneminde kurulan tarihi Osmanlı Bankası binasını satın alan Ulusoy Grubu, binayı restore ederek otele dönüştürdü. Vault Karaköy, The House Hotel ile yeni bir stil ve konsept sunuyor.

Gülay Yedekci: Karaköy Yolcu Salonu neden yıkıldı?

Karaköy Yolcu Salonu'nun Galataport Projesi kapsamında yıkılması hususu TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Başbakan Yıldırım'a 6 soru sordu..

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Deniz GYO Karaköy binasını kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Karaköy binasını kiralama bildirisini yayınladı.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Tarihi Paket Postahanesi yıkıldı!

Galataport projesi kapsamında yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bir yıkım daha geldi. Tarihi Paket Postahanesi'nin de yıkımı gercekleşti.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

Tarihi Karaköy yolcu salonu yıkıldı!

Galataport projesi için tarihi Karaköy yolcu salonunun denize bakan cephesi yıkıdı. TMMOB Mimarlar Odası yıkıma tepki gösterdi.

Malatya Karaköy'e yeni cami inşa ediliyor!

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karaköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gürkan, Karaköy Mahallesinde inşaatı devam eden camide incelemede bulunarak, caminin yapımına destek vereceklerini söyledi.

Alarko GYO Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Karaköy Binası ekspertiz değerleme raporu yayınladı.

Vault Karaköy projeleri Haberi

Vault Karaköy projeleri

The House Hotel Galatasaray, The House Hotel Nişantaşı ve The House Hotel Bosphorus isimli ödüllü üç otele sahip olan The House Hotel Group yepyeni projesi Vault Karaköy, The House Hotel ile yeni bir stil ve konsept sunuyor.


Mart 2014'te kapılarını açan Vault Karaköy, The House Hotel, Karaköy'ün gözde bölgelerinden, eski İstanbul'un finans merkezi, bohem ruhlu Beyoğlu ile tarihi Sultanahmet'i keşfetmek için çok önemli bir konum sağlayan Bankalar Caddesi'nde yer alıyor. Otel 5'i suit olmak üzere 5 kata yayılan, bazıları Topkapı Sarayı ve Mısır Çarşısı manzarasıyla dikkat çeken toplam 63 odadan oluşuyor. Neo-rönesans mimarinin izlerini taşıyan 1863 tarihli eski Crédit Général Ottoman binası (Osmanlı Bankası binası, aynı bina daha sonra Sümerbank'a evsahipliği yaptı) ve Cemaat Han olarak bilinen, eskiden Neve Şalom...