04 / 05 / 2024

vera group yabancı kelimesi

vera group yabancı kelimesi

Türkiye’de marka projelere imza atan Vera Group ve Eyyup Albayrak yurt dışı satışlarla ilgili satış stratejisi kapsamında “yabancı” kelimesini yasakladı

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

Normalleşmeyle birlikte yabancıların konuta ilgisi canlandı!

Aren Group Üst Yöneticisi (CEO) Muhammed Mansour yaptığı açıklamada, normalleşme sürecine geçilmesiyle beraber yabancıların Türkiye'de konut alımına ilgisi yeniden canlandığını söyledi.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

2018'de yabancıya 40 bin konut satıldı!

Yabancıya konut satışını değerlendiren Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı" dedi.

Yabancıya gayrimenkul satışı, sektörü hareketlendirecek!

Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz yaptığı açıklamada “Yabancı bankalar Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını mortgage sistemine dahil ederlerse 2019 yılı satışları rekor seviyede geçer” dedi.

Tamer Group 5 milyarlık fon borçlu şirketlere can verecek!

Tamer Group bünyesinde kurulan “Varlık Yönetim Şirketi” 2018 sonuna kadar yerli ve yabancı yatırımcılardan oluşan 5 milyar dolarlık bir fonla ekonomiye can suyu olacak. Şirket, fonu kredi ödemelerinde zorluk yaşayan şirketlerin tekrar ekonomiye kazandırılmasında kullanacak.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Pega Kartal Projesi yerli ve yabancı yatırımcılara sunuldu!

Kartal’da yatırımlarını yoğunlaştıran EgeYapı Group, Pega Kartal projesini yerli ve yabancı yatırımcılara sunuyor.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

EgeYapı Group projelerini yabancı yatırımcılara sunacak!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

EgeYapı Group Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

vera group yabancı kelimesi Haberi

vera group yabancı kelimesi

 Bu konuda bütün alt yapısını yenileyen Vera Group özellikle yeni çıkan mütakabiliyet yasası ile birlikte sektörün en önemli çıkış yolunun yurt dışı çalışmaları olduğunu düşünüyor. Yurt dışı satışları ve ortaklıkları konusunda yeni bir perspektif ortaya koyan Vera Group’ta  proje ve satış organizasyonlarını yürüten Eyyüp Albayrak, yabancı kelimesinin ayrımcılığından uzaklaşarak komşu kelimesinin sıcaklığını öne çıkarıyor.


Eyyüp Albayrak, “Artık komşularımızla daha yakınız. Yabancı dememek lazım. Onlar bizim komşularımız arkadaşlarımız ortaklarımız. Life in Vera’da mülk satışlarına şuan için komşularımızın ilgisi artıyor.Özellikle mimari yapısı , konumu ve kira hizmetleri seçeneğinin bol olması avantaj sağlıyor. Körfez , Afrika ve İran'lı komşularımıza blok satışlar yaptık. Irak , Azerbaycan , Rusya ise satış organizasyonumuzu tamamlama noktasındayız. Avrupa da Türklerin dışında farklı ülkelerden göçmüş vatandaş olmuş veya göçmen...