20 / 04 / 2024

vergi iletişim merkezi numarası kaç

vergi iletişim merkezi numarası kaç

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi ile vergiler hakkında sorulan sorular yanıtlanıyor. Peki, vergi iletişim merkezi numarası kaç?

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Nilüfer Mahalle İletişim Merkezi açıldı!

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı. Vatandaşlar, Mahalle İletişim Merkezi’nde muhtarlık hizmetlerinin yanı sıra belediye ile ilgili işlemlerini de rahatlıkla yapabilecek.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 1.056 adet daire bulunuyor. Esenyurt Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim!

Toplam 500 'ün üzerinde konutun yer alması planlanan proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında yer alıyor. Esenyurt Projesi Makyol İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 351 41 51 olarak belirlendi.

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim!

Esenyurt Makyol İnşaat Projesi iletişim için 0212 351 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yaklaşık 500 adet dairenin yer alacağı proje Akbatı Alışveriş Merkezi'nin karşısında hayata geçirilecek.

Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim!

İnşaat çalışmalarının yakın zamanda başlayacağı proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükseliyor. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri!

Yapı Merkezi İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 360 06 56 veya 0535 026 10 36 olarak belirlendi.

vergi iletişim merkezi numarası kaç Haberi

vergi iletişim merkezi numarası kaç

Vergi iletişim merkezi numarası kaç?

Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi ile vergiler hakkında sorulan sorular yanıtlanıyor. Peki, vergi iletişim merkezi numarası kaç?


Gelir İdaresi Başkanlığı Mükellef Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı çağrı merkezi olarak faaliyette bulunan Vergi İletişim Merkezi , vergi ile ilgili konularda bilgi danışma, ihbar yönetimi, geri arama, İngilizce elektronik posta yanıtlama ve Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) işlemlerine ilişkin hizmetleri vermektedir.


Vergi İletişim Merkezi’nde hizmet saatleri hafta içi 09:00 – 19:00 arasında olup, resmi tatil günlerinde hizmet verilmemektedir.


Vergi İletişim Merkezi ile telefonla yapılan görüşmeler şehir içi görüşme tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.


Vergi İletişim Merkezi'nin sunduğu hizmet sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kapsamda; “Bilgi Danışma” hizmetine, Eylül 2010 tarihinde “İhbar Yönetimi”, Haziran...