26 / 04 / 2024

Verra Cadde fiyat

Verra Cadde fiyat

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Verra Cadde'de 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çankaya'ya bağlı Cebeci'de hayata geçirilen Verra Cadde projesi Tüfekçioğlu Grup imzasını taşıyor. 2020 yılında teslim edilecek proje Kızılay Meydanı’na 15 dakikalık mesafede bulunuyor. 

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışta!

Sınırlı sayıda konutun satılacağı Sur Yapı Antalya'nın Sur Cadde etabı ön satışa çıktı. Projede minimum fiyat 137 bin TL olarak belirlendi.

Park Residence Cadde fiyat bilgisi!

Park Residence Cadde fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş imzasını taşıyor. 

Kadıköy Park Residences Cadde fiyat 2018!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Park Residences Cadde projesinde yüzde 30 peşinat sonrasında, kalan tutar 36 ay 0 faizle ödenebiliyor..

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyat!

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyatları metrekare bazında  2 bin 768 TL'den başlıyor. Projede 140 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 

Verra Cadde fiyat Haberi

Verra Cadde fiyat

Ankara’nın köklü firmalarından Tüfekçioğlu Grup inşaatta yatırım amaçlı ‘Verra Cadde’ projesine imza atıyor.  Ankara Cebeci’de temellerininin atılacağı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 residence daire seçenekleri bulunacak. 

Bölgenin ilk yatırım amaçlı residence projesine imza attıklarını belirten Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, grup olarak her zaman ülke ekonomisine katma değer sağlayacak projeler geliştirmeye özen gösterdiklerini dile getirdi. 

Tüfekçioğlu, “Bugüne kadar kendi arsa ve gayrimenkullerimiz üzerinde konut, otel, yurt ve işyeri inşa etmeye devam ettik. Ankara’da 18 yıldır Tüfekçioğlu Cebeci ve Kurtuluş olmak üzere iki ayrı yükseköğrenim kız öğrenci yurtlarımızla 5 yıldızlı otel konforunda hizmet vermeye devam ediyoruz. İnşaat sektöründeki yenilikçi yaklaşımımızla şimdi de aynı bölgede Cebeci’de ilk yatırım amaçlı 1+1, 2+1 ve 3+1 residence dairelerden oluşan ‘Verra Cadde’ projemizi hayata geçirmenin...