26 / 04 / 2024

Versus Dragos ne zaman teslim

Versus Dragos ne zaman teslim

Toplam 114 daireden oluşan Kartal Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. Kartal Versus Dragos satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

Nuvo Dragos'taki 410 bağımsız bölümün değeri belli oldu! Özderici GYO resmen duyurdu! 

Özderici GYO Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesindeki 410 bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Nuvo Dragos'un 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Nuvo Dragos projesinin 2022 değeri...

Maltepe Nuvo Dragos'un değeri belli oldu!

Özderici GYO, Maltepe Nuvo Dragos Projesi'nin 2021 değerleme raporunu yayınladı. Peki Maltepe Nuvo Dragos'un değeri ne kadar ?

Nuvo Dragos’ta 4 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle!

Sunduğu konforlu daire çeşitliliği ve sosyal imkanlarla Maltepe Bölgesi’nin en çok tercih edilen projesi olarak öne çıkan Nuvo Dragos projesinde 0,98 faiz ve 120 ay vade seçeneğine ek KDV’de sıfırlandı.

Nest Dragos ne zaman teslim?

Nest Dragos projesi BGS Nest Yaşam tarafından Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Peki Nest Dragos ne zaman teslim?

Nuvo Dragos'u bir de yaşayanlardan dinleyin!

Nuvo Dragos’ta yaşayanlar proje hakkında ne düşünüyor? Herkes tek ortak noktada buluşuyor; “Nuvo Dragos’ta yaşam çok konforlu!”

Versus Dragos'ta 0 faizle!

Versus Dragos projesinde 0 faizle ödemeler yapılıyor. Dubai Modeli ile inşaat ilerledikçe ödeme yapılan projede toplamda 227 daire yer alıyor. 

Versus Dragos'ta Dubai Modeli ile ödeme fırsatı!

RESİM YAPI güvencesiyle hayata geçirilen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos'tan Dubai Modeli İnşaat İlerledikçe ödeme planı!

Toplamda 227 daireden meydana gelen Versus Dragos'tan ev sahibi olmak isteyenler "Dubai Modeli" "İnşaat İlerledikçe" ödeme planından faydalanabiliyor..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

Başyapıt Dragos Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Maltepe'de hayata geçirilen ve bu yıl teslim edilecek olan Başyapıt Dragos projesinde Sevgililer Günü’ne özel kampanya başladı...

Versus Dragos ne zaman teslim Haberi

Versus Dragos ne zaman teslim


Temeli önümüzdeki günlerde atılacak olan Kartal Versus Dragos projesi  Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim konumda yer alıyor. 


Resim Yapı ve Gayrimenkul imzası taşıyan Kartal Versus Dragos projesi Kartal Dragos'ta Kordonboyu Mahallesi'nde yükseliyor.






Toplam 114 daireden oluşan Versus Dragos'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sıralanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 290 metrekare arasında tasarlanıyor. 


25 ve 26 katlı 2 blok şeklinde yükselen Versus Dragos Evleri 2019 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Proje 8 bin metrekare arsa büyüklüğüne sahip.


Kartal Versus Dragos satış ofisi ile +90 (216) 906 0404 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 


Versus Dragos donatıları; 

Çevre düzenlemesi
Açık ve kapalı yüzme havuzları
Çocuk havuzu
Fitness center
Barbekü ve koru...