27 / 04 / 2024

veryeriler inşaat alaçatı projeleri

veryeriler inşaat alaçatı projeleri

Rum mimarisinden izler taşıyan taş evlerle bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, farklı projeleriyle Alaçatı’nın nabzını tutmaya devam ediyor. Veryeriler İnşaat, Alaçatı'da taş evlerle marka oldu...

İstanbul’dan kaçan yatırımcı Alaçatı’da taş ev peşinde!

Alaçatı’da bugüne kadar 350 taş ev inşa eden Alpan Veryeri, “Bölgenin her yıl yüzde 30 artan değeri yatırımcıların ilgisini çekti. Alaçatı, İstanbullu yatırımcıların ikinci adresi oldu” dedi.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Modern İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kamacı tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Şırnak'ta inşaat kazası: 4 yaralı!

Şırnak'ta bir inşaatın çatı kısmının çökmesi nedeniyle 4 işçi yaralandı. 

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Alaçatı Havalimanı’nın inşaatı durdu mu?

Çeşme'deki Alaçatı Havalimanı inşaatı durdu. İYİ Partili Lütfü Türkkan konuyla ilgili olarak, “Çeşme’ye gerçek anlamda turist getirecek havalimanı bir tabela, bir konteynerden ibaret” dedi.

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Çeşme Alaçatı Havalimanı'nın inşaatı mecliste!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı ve projenin bütçesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündeminde!

Çeşme Alaçatı Havalimanı inşaatı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Kuveyt'teki cami inşaatında Mısırlı 3 işçi öldü!

Kuveyt'te bir cami inşaatında çatının çökmesi sonucu Mısırlı 3 işçi hayatını kaybetti. 2 işçi de yaralandı...

Tek-Art İnşaat Alaçatı'daki villaları için reklam verecek!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Alaçatı villa satışı için reklam verilmesi hakkında açıklama yaptı.

veryeriler inşaat alaçatı projeleri Haberi

veryeriler inşaat alaçatı projeleri

Rum mimarisinden izler taşıyan taş evlerle bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, farklı projeleriyle Alaçatı’nın nabzını tutmaya devam ediyor.


Yazları ünlü isimlerin akınına uğrayan tatil beldesi Alaçatı, sörf merkezi, denizi ve ünlü mekanları dışında en çok dokusuyla dikkat çekiyor. Pek çok firma Alaçatı’da projelere imza atsa da aralarında biri var ki, Alaçatı’nın nabzını o tutuyor: Veryeriler İnşaat. Dokuyu bozmadan Rum mimarisinden izler taşıyan ünlü taş evlerini yaklaşık 12 yıldır farklı projelerde sunan firma 2014 yılında projelere 10 milyon dolar yatırım yapmış.

“2002 yılında Alaçatı’da inşaata başlayacağımı söylediğimde herkes bana deli dedi. Taş ev yapılır mı diye sordular” diyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, şu an taş ev denildiğinde Alaçatı’da ilk akla gelen isim. Alaçatı’dan kim ev almak isterse...