25 / 04 / 2024

Veryeriler İnşaat taş evler

Veryeriler İnşaat taş evler

Rum mimarisinden izler taşıyan taş evlerle bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, farklı projeleriyle Alaçatı’nın nabzını tutmaya devam ediyor. Veryeriler İnşaat, Alaçatı'da taş evlerle marka oldu...

Veryeriler İnşaat ahşap ile taşı buluşturan niş projeler üretiyor!

Türkiye'nin en popüler mekanlarından biri olan Alaçatı, taş evleri ile öne çıkıyor. Hatta Egeliler'in Ege özlemini gidermek üzere İstanbul'daki projeler bile bu taş evlerden esinleniyor...

Ünlülerin yeni gözdesi taş evler oldu!

İzmir'de Veryeriler İnşaat'ın hayata geçirdiği taş evler projesinden bir çok ünlü ev sahibi oldu...

Veryeriler İnşaat Taş evleri yeniden gündeme getirdi!

Alaçatı'nın geleneksel taş evleri Veryeriler İnşaat ile yeniden Türkiye gündemine girdi. 10 yıl içinde Alaçatı'da geleneksel dokuda inşa ettiği evleri hayata geçiren Veryeriler Köy içi Alaçatı Taş Evleri ile sektörde öne çıkıyor...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftal Yapı Malzemeleri Elektrik Ve İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 520 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kuşdemir tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamina Yapı İnşaat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demirbaş tarafından kuruldu.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Ertaş tarafından kuruldu.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Veryeriler İnşaat taş evler Haberi

Veryeriler İnşaat taş evler

Rum mimarisinden izler taşıyan taş evlerle bir marka haline gelen Veryeriler İnşaat, farklı projeleriyle Alaçatı’nın nabzını tutmaya devam ediyor.


Yazları ünlü isimlerin akınına uğrayan tatil beldesi Alaçatı, sörf merkezi, denizi ve ünlü mekanları dışında en çok dokusuyla dikkat çekiyor. Pek çok firma Alaçatı’da projelere imza atsa da aralarında biri var ki, Alaçatı’nın nabzını o tutuyor: Veryeriler İnşaat. Dokuyu bozmadan Rum mimarisinden izler taşıyan ünlü taş evlerini yaklaşık 12 yıldır farklı projelerde sunan firma 2014 yılında projelere 10 milyon dolar yatırım yapmış.

“2002 yılında Alaçatı’da inşaata başlayacağımı söylediğimde herkes bana deli dedi. Taş ev yapılır mı diye sordular” diyen Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alpan Veryeri, şu an taş ev denildiğinde Alaçatı’da ilk akla gelen isim. Alaçatı’dan kim ev almak isterse...