26 / 04 / 2024

Vesta Global hizmetleri

Vesta Global hizmetleri

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akım Global Boru Hattı Hizmetleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 75 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi İnan tarafından kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

İstanbul'daki evini satıp Portekiz’den konut alan Türklerin sayısı yüzde 40 arttı!

Türkiye’de yaşanan fiyat artışlarının ev almayı zorlaştırdığını söyleyen Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Yurt dışından ev almak daha çok tercih edilmeye başladı, bu şekilde yüzde 40 artış var. Küçük çocuğu olanlar ağırlıklı olarak Portekiz’i tercih ediyor.” dedi.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile R. Papaya Patta ve M.Naveed Ahmed Ansarı ortaklığında kuruldu.

Rast Global Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rast Global Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da Hamza Mert Sarıkurtbay tarafından kuruldu.

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket kuruldu!

Kr Global Franchısıng Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirket Beşiktaş'ta kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret  Limited Şirketi  Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Abdalraheem Alkhlef Aldrweesh tarafından kuruldu.

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arkadya Global Gayrimenkul Brokerliği Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Selena Yıldırım tarafından kuruldu.

Vesta Global hizmetleri Haberi

Vesta Global hizmetleri

Vesta Global, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Event-Farm ile el sıkıştı. Vesta Global, yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmeti veriyor.

Teuta Narazan ve V. Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, gayrimenkul sektöründe pazarlama ve satış danışmanlığı hizmeti sunuyor. Farklı mesleki disiplinlerden gelen deneyimlerin birleştiği Vesta Global, alışılagelmişin dışında eşsiz bir anlayışa ve bakış açısına sahip olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. 

Yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global, yurtdışı yatırımlar ve oturma izni programları ile müşterilerine uygun gayrimenkulün yatırımının bulunmasından, hukuki süreçlere ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde anahtar teslim danışmanlık veriyor. 

Şirket, ayrıca inşaat ve yatırım firmalarına yurt içi ve yurtdışındaki gayrimenkul projelerinde, projenin geliştirilmesinden, pazarlama...