26 / 04 / 2024

Vestel enerji

Vestel enerji

Vestel, Ocak ayının ikinci haftası kutlanan Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada enerji verimliliği yüksek dayanıklı tüketim ürünleri kullanımının önemine dikkat çekti. Türkiye Vestel'lendiğinde elektrik tüketimi yüzde 12 azalacak.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Vestel KM 9601 Çamaşır Kurutma Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Sentetikten pamukluya, gömlekten spor giysilere, tüm çamaşırları özenli bir şekilde kurutan 9 kilogram kapasiteye sahip Vestel KM 9601, A+ enerji sınıfında yer alıyor. Peki, Vestel KM 9601 Çamaşır Kurutma Makinesinde yorgan programı var mı? İşte detaylar...

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Vestel CMI 128222 12 kg çamaşır makinesi ne kadar, en uygun nerede? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel CMI 128222, 12 kg kapasitesi ile dağ gibi birikmiş çamaşırları kusursuz temizliyor. A enerji sınıfında yer alan ürün, 1200 devirde sıkma yapıyor. Peki, Vestel CMI 128222 çamaşır makinesinde hızlı yıkama kaç dakika? İşte detaylar...

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 bin 199 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 13 kişilik kapasitesi ve E Enerji sınıfıyla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

Vestel AF-8785 G 78 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL, teknik özellikleri neler? 24 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ile bir çok yemeğin aynı anda aynı ısıda pişirilmesini sağlıyor. Peki Buharlı pişirme teknolojisi ne işe yarıyor? 

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor

Vestel SF 9401 Ocaklı Fırın kaç lira, özellikleri ne? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sebze meyve kurutma ve güveç yapma fonksiyonlarına sahip Vestel SF 9401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın, hamur şefi teknolojisi ile dikkat çekiyor. Peki, Vestel fırın en ucuz nereden alınır, hamur şefi teknolojisi nedir? İşte detaylar...

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Vestel KM 10701 G 10 Kg Kurutma Makinesi kaç lira? 18 Şubat 2023 fiyat listesi....

Özel karıştırıcı ve çift filtre tasarımı, aktif iyon teknolojisi, havalandırma programı ve 10 kilogram kurutma kapasitesiyle öne çıkan Vestel çamaşır kurutma makinesinin enerji sınıfı A++. Peki, Vestel kurutma makinesi fiyatları ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel enerji Haberi

Vestel enerji

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında 14-17 Ocak tarihleri arasında WOW Convention Center'da düzenlenen 6. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı'na katılan Vestel, enerji verimliliğinde dünya rekortmen ürünleri Vestel Ekomaks bulaşık makinesi ve Pyrojet teknolojisine sahip çamaşır makinesi ile öne çıkıyor. 


Vestel'in pazara sunduğu enerji verimliliği yüksek ürünlerle, enerji tüketimini 10 yıl öncesine göre yüzde 60, su tüketimini ise yüzde 65 oranında azalttığını vurgulayan Vestel Şirketler Grubu tcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan şunları ifade etti: "Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek doğa dostu ve yüksek tasarruf sağlayan ürünler ortaya koymak için çalışıyoruz. Klimadan buzdolabına, çamaşır makinesinden LED Aydınlatmaya kadar bütün ürün gruplarımızda enerji verimliliğine büyük önem veriyoruz. Piyasaya sunduğumuzu enerji verimliliği yüksek beyaz eşya ürünlerimizle Türkiye'de bulunan yaklaşık 20 milyon hanede yer almamız hane...