19 / 04 / 2024

Veysel Ekmen

Veysel Ekmen

Emlak Konut, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan komitelerin üyeliklerini güncelledi.

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Veysel Ekmen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Ak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon 905 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyeleri seçildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel EKMEN Yönetim Kurulu Üyesi Ali Seydi KARAOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali KAHRAMAN'ın komite üyesi olarak seçildi..

Emlak Konut GYO yönetim kurulu bağımsız üye adayları belirlendi!

Emlak Konut GYO yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Veysel Ekmen, Muhammet Haluk Sur ve Volkan Kumaş'ı sunacak...

Emlak Konut komite üyeliklerini güncelledi!

Emlak Konut, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan komitelerin üyeliklerini güncelledi.

Veysel Eklem Emlak Konut'tan istifa etti!

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen görevinden istifa etti.

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi, Veysel Ekmen Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Ak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 5 milyon 905 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Üsküdar, Kısıklı Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO 3 bağımsız adayı açıkladı!

Emlak Konut GYO, Ertan KELEŞ, Veysel EKMEN ve Havvanur YURTSEVER'in 6 Nisan 2015'te yapılacak Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulacaklarını açıkladı.

Veysel Ekmen kimdir?

2005 yılından bu yana Emlak Konut GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini yürüten Veysel Ekmen kimdir? Veysel Ekmen, bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Veysel Eroğlu: Su sıkıntımız yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisarda, rahatsızlığı bulunan iş adamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret ettiği otelden ayrılırken yaptığı açıklamada, yaz yağmurlarının önceki yıllara göre daha şiddetli olduğunu söyledi.

Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti!

Bir dizi ziyaret ve çalışma programı kapsamında ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirler aldık!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul ve Yalova'da susuzluk yaşanmaması için tedbirlerin alındığını belirtti. Veysel Eroğlu, Hatay'da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Veysel Eroğlu: Yer altı içme suyu şebekeleri mutlaka yenilenmeli!

İHA Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu " Genellikle Türkiye'de 7 yılda bir kuraklık söz konusu. Belediye başkanları yer altı içme suyu şebekelerini mutlaka yenilesinler" dedi.

Veysel Eroğlu: Mesire yerleri orman yangını riskini azaltıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınları konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, "Orman yangınlarını engellemek için tesis ettiğimiz mesire yerleri yangın riskini azaltıyor" dedi.

Veysel Eroğlu: Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırım yapılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırımın müjdesini verdi. Konya'da toplu açılış ve temel atma törenine katıldıktan sonra geceyi de kentte geçiren Eroğlu Konya Valisi Muammer Erol'unu ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak üzere geldiği Kayseri'de Vali Orhan Düzgün'ü ziyaret etti. Eroğlu: 'İstanbul'a Melen'den, Yeşilçay'dan ve Sakarya'dan su basılıyor' dedi.

Veysel Tiryaki: Altın Köy Açık Hava Müzesi çalışmaları devam ediyor!

Geçtiğimiz dönem başlayan ve Ankara'nın önemli projelerinden olan Altın Köy'ün yakında tamamlanarak ziyarete açılacağını belirten Veysel Tiryaki: 100 yıl öncesinin köy hayatını "Köy Park" projesiyle Ankaralıların ayağına getirdik dedi...

Veysel Ekmen Haberi

Veysel Ekmen

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan komitelerin üyeliklerini güncelledi.


Açıklama:

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Veysel EKMEN'in istifası üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Kurulu Tebliği gereği oluşturulan Komitelerin üyelikleri aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.


Kurumsal Yönetim Komitesi:

Ertan KELEŞ (Komite Başkanı), Muhterem İNCE, Sami ER, Hakan AKBULUT

Denetimden Sorumlu Komite: 

Ertan KELEŞ (Komite Başkanı), Muhterem İNCE, Havvanur...