26 / 04 / 2024

Veysel Eroğlundan yassıada açıklaması

Veysel Eroğlundan yassıada açıklaması

Yassıada'da kesilen ağaçlarla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben kestiklerini falan duymadım ama bir ağaç keserlerse, 20 ağaç dikeriz. Bunun sözünü veriyorum" dedi.

Bakan Eroğlu: Yassıada fotoğrafını görmedim ama sahtedir!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yassıada fotoğraflarıyla ilgili, "Ben görmedim ama sahtedir. Yassıada'da da bizim orman alanımız yok. Çıplak bir kaya" diye yanıtladı.

Veysel Eroğlu'ndan Yassıada açıklaması!

Yassıada'da kesilen ağaçlarla ilgili konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben kestiklerini falan duymadım ama bir ağaç keserlerse, 20 ağaç dikeriz. Bunun sözünü veriyorum" dedi.

Veysel Eroğlu: Ankara'nın suyunda problem yok!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile geldiği İscehisar ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşarak Ankara'nın suyunu değerlendirdi. Eroğlu yaptığı açıklamada 'Ankara'nın suyunda problem yok' dedi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İstanbul'da su kesilecek' dediler, bir sürü baraj resmi gösteriyorlar ben gülüyordum ancak İstanbul'un 2071 yılına kadar suyu var. Su medeniyettir, dolayısıyla suya çok büyük önem veriyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu: Ankara'nın suyunda problem yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şebekeden verilen suda hiçbir problem yok. Zaten Çamlıdere Barajı'ndan geliyor. Kesikköprü Barajı Mogan' ı beslemek için kullanıldı" dedi...

Veysel Eroğlu Elazığ'a 29 müjde birden verdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kanatlı Barajı ile birlikte 11 yatırımın temelini atmak üzere karayolu ile Malatya'dan Elazığ'a geldi. Elazığ Valiliği'ne giden Bakan Eroğlu'nu, Vali Ömer Faruk Koçak karşıladı...

Veysel Eroğlu, Rusya'da MDF fabrikası açılış törenine katıldı!

Hayat Holding'in Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. AŞ. tarafından yaptırılan MDF fabrikasının açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ile bir araya geldi...

Veysel Eroğlu: Muş'a Alparslan 2 barajından su temin edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Muş'un ve bazı ilçelerinin içme suyunu Alparslan 2 barajından temin etmeyi planladıklarını açıkladı.

Veysel Eroğlu: Susuzluk sorunu için B planı devreye girdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "B planı devreye girdi. Gerekirse C planını devreye sokarız. Bu yıl İstanbul için herhangi bir sıkıntı olmayacak" dedi.

Veysel Eroğlu: Su sıkıntımız yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisarda, rahatsızlığı bulunan iş adamı Mehmet Çakmak'ı ziyaret ettiği otelden ayrılırken yaptığı açıklamada, yaz yağmurlarının önceki yıllara göre daha şiddetli olduğunu söyledi.

Yassıada ve Sivriada'nın imar planları değişti!

Yassıada ve Sivriada'nın planlarını bir kez daha değiştiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yeni bir düzenleme ile Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun adalarla ilgili plan onama yetkisini üzerine aldı

Yassıada imar planı için yeniden düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 11 Temmuz'da onayladığı Yassıada 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı. Yassıada'nın imar planları 8 Eylül'de askıdan inecek.

Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i ziyaret etti!

Bir dizi ziyaret ve çalışma programı kapsamında ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlundan yassıada açıklaması Haberi

Veysel Eroğlundan yassıada açıklaması

Aydın'da açılışa katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, gazetecilerin Yassıada’da devam eden 'Demokrasi Adası' çalışmaları sırasında ağaçların kesildiği yönündeki sorusuna şu yanıtı verdi: "Aydın’da bir şehir ormanı katledildi, ona sesinizi çıkarmıyorsunuz. Bakın biz İstanbul’u dünyanın kongre merkezi geline getirmek istiyoruz. Orası bir kongre merkezi olacak, gerçekten de ihtiyaç var. İstanbul’a eskiden kimse gelmiyordu. Haliç’in kokusundan, susuzluktan kimse gelmiyordu ama şu an İstanbul, dünyada görülmesi arzulanan ilk beş yer arasına girdi.Ben orada ağaç kestiklerini falan duymadım ama bir ağaç keserlerse, 20 ağaç dikeriz. Bunun sözünü veriyorum. 18 milyon fidan dikerek, İstanbul’u yemyeşil yaptık. Biz de bir ağaç kesmişsek, yerine 5 ağaç dikme mecburiyeti var. Eski ve yeni fotoğraflara bir bakın. Merak etmeyin, bizde rant falan yok. Rant olsaydı,...