26 / 04 / 2024

Veysi Bingöl kimdir

Veysi Bingöl kimdir

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Veysi Bingöl kimdir?

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl kimdir? Veysi Bingöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Veysi Bingöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Veysi Bingöl...

Caner Bingöl kimdir?

Caner Bingöl, Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi'nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Peki Caner Bingöl kimdir? Caner Bingöl daha önce hangi görevleri yürüttü?

Bingöl Karlıova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Bingöl Karlıova'da 2 park inşa edilecek!

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçede iki adet büyük park yapılacağını söyledi. Belediye bünyesinde hazırlanan projelerin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına sunulduğunu belirten belediye başkanı Bingöl, projelerin olurunun alındığını ve önümüzdeki yıl yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti.

TOKİ Bingöl Karlıova'ya 400 konut yapacak!

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ilçeye yapılması planlanan konutların onaylandığını bildirdi.

Bingöl için yeni imar revizyon planı hazırlandı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek, 15 aylık süresini değerlendirdi.Barakazi yeni imar revizyonu planının hazır olduğunu belirtti.

Bingöl'deki kentsel dönüşümde TOKİ şart değil!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Bingöl Kültür'deki kentsel dönüşümde TOKİ şart değil!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Bingöl Havalimanı inşaatında son durum!

Açıldığı günden bugüne hızla ilerleme kaydeden Bingöl Havalimanı, uluslararası uçuş için yaptıkları altyapı çalışmalarında sona geldi...

Hasan Vahdi Bingöl'ün evine icra geldi!

Vahdettin Köşkü’ne komşu köşkte yaşayan iş adamı Hasan Vahdi Bingöl, hayatının şokunu yaşadı. Bingöl’ün avukatı, 50 milyonluk servetini vekalet yoluyla başkalarına sattı. Avukatın oyunu, köşke haciz gelince ortaya çıktı.

Bingöl’e Kamp Eğitim Merkezi yapılacak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl merkezde 100 Yataklı Modern Kamp Eğitim Merkezi ile Ekinyolu köyünde sentetik çim yüzeyli futbol sahasından oluşacak bir tesisin yapılacağını açıkladı.

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak!

TOKİ Bingöl Merkez'de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak. Söz konusu inşaatın altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuruları için bugün son gün. Toplam 14 adet konutun açık satışa sunulduğu projede daire fiyatları 96 bin 180 TL'den başlangıç gösteriyor.

Muş-Bingöl karayolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Muş-Bingöl karayolunda sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Yoldan geçen sürücülerin durumu yetkililere bildirmesinin ardından yol trafiğe kapatıldı. Temizleme çalışmaları devam ederken sürücüler yolun açılmasını bekliyor.

Veysi Bingöl kimdir Haberi

Veysi Bingöl kimdir

Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçeye doğal gaz, iki mahalleye de kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarda sona gelindiğini, ilk etapta Seyrantepe ile Kanireş mahallelerinin sakinlerinin taleplerini beklediğini söyleyen Bingöl, bu yıl içinde çalışmalara başlayarak doğalgaz getirileceğini söyledi.

Vatandaşların daha uygun ortamlarda yaşamlarına devam etmesi düşüncesiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında çalışmalara başladığını söyleyen Bingöl, "Yapılan görüşmeler sonucu taşımalı doğal gaz sistemi ile halkımız doğal gaz ile buluşacak." diye konuştu.

Yaptıkları ve yapacakları tüm hizmetlerde öncelikle halkın görüşlerini dikkate aldıklarını söyleyen Bingöl, Seyrantepe ile Kanireş mahallelerinde tapu ve imar sorununu çözmek için çalışmaların başladığını kaydetti.

Kentsel dönüşümle ilgili bir yol haritası belirlemeleri gerektiğini anlatan Bingöl, mahalle sakinleri ile yapacakları istişare sonucunda talepleri Çevre ve Şehircilik...