02 / 05 / 2024

Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı

Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Vezneciler-Sultangazi Raylı sistem hattı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Vezneciler-Edirnekapı-Eyüpsultan-Gaziosmanpaşa-Sultangazi Raylı sistem hattı Projesine ilişkin 26.10.2020 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı imar planı askıda!

Eyüpsultan Vezneciler-Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı katar düzenleme (triyaj) alanına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Vezneciler-Sultangazi metrosu imar planı askıda!

Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Vezneciler-Sultangazi metro hattı imar planı askıda!

Fatih İlçesi'nden geçecek Vezneciler - Edirnekapı - Eyüp - Gaziosmanpaşa - Sultangazi raylı sistem hattı projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

İstanbul'a iki yeni metro geliyor!

İstanbul'a yeni metro hatları geliyor. İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın, vaatleri arasında yer alan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metrosu hayata geçiyor.

Vezneciler-Sultangazi metrosunun proje çalışmaları tamamlanıyor!

Geleneksel hale gelen muhtarlar toplantısı, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Arnavutköy'ün dev projeleri konuşuldu...

Kirazlı-Halkalı ve Vezneciler-Sultangazi Metro projeleri onaylandı!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projeleri için geçtiğimiz ekim ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuru yapılmıştı. Bakanlık iki yeni metro hattı için onay verdi...

Sultangazi-Vezneciler metro hattında son durum ne?

İstanbul'a 2 yeni metro hattı geliyor. Göztepe-AtaşehirÜmraniye raylı sistem hattına gelen onayla ÇED süreci başlarken; Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi- Vezneciler metro hattında çalışmaların başladığını duyurdu.

Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı!

Ulaşım projeleri birbiri ardına devam ederken 2 yeni hatta da olumlu yönde çalışmalar hız kazandı. Göztepe Ataşehir Ümraniye hattına onay verilirken Sultangazi Vezneciler metro hattında çalışmalar başladı.

Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı durakları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projesi, 17,31 kilometre uzunluğunda olacak. Vezneciler-Sultangazi Metro Hattı projesi, 15 istasyon ve 1 depo alanından oluşuyor.

TOKİ Kayabaşı Fenertepe Konutları son durum!

Başakşehir ilçe merkezinin 2 bin 700 metre güneyinde kalan 544 konutluk TOKİ Kayabaşı Fenertepe Konutları'nın hak sahiplerine mi verileceği yoksa satışa mı sunulacağı henüz belli değil...

Sultangazi Belediyesi ve BEDAŞ istişare toplantısı yaptı!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısında; muhtarlar elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldular.

Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı Haberi

Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı

Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlattı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, 530 bin kişilik nüfusuyla gelişen ve her geçen gün değeri yükselen Sultangazi’de ulaşımdan, eğitime, yeşil alanlardan kültürel yatırımlara kadar onlarca vizyoner proje hazırlandı.

Dursun “Gezdiğimiz yerlerde bize bildirilen sorunların hükümete yönelik sorunlar olmadığını görüyoruz, bu da bizi sevindiriyor doğrusu. Çeşitli sorunlarımız var tabi ki fakat bunlar çözülmeyecek problemler değil” diye konuştu. 

Sultangazi’nin ilçe geçmişini 10 yıllık olduğunu söyleyen Dursun “İki dönemdir, kamu binalarını yapan, yolları daha iyi hale getirmeye çalışan, kültür merkezleri yapmaya çalışan bir belediyeyiz. Bu süre zarfında AK Parti belediyeciliği çok güzel işler yaptı. O güzel işlerin içine veya üzerine daha güzel şeyler katmak için çalışıyoruz. İmalat ve bina konusunda...