19 / 04 / 2024

Via Properties basın toplantısı

Via Properties basın toplantısı

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

İnegöl AVM'nin basın toplantısı 28 Şubat'ta!

Türkiye’de de pek çok başarılı projede imzası bulunan Fiba Commercial Properties İnegöl AVM projesini tanıtmaya hazırlanıyor. Projenin basın toplantısı 28 Şubat'ta gerçekleşecek.

Coşkun Bayraktar, VİA GYO adına yarın basın toplantısı yapacak!

VİA GYO bugün basında yer alan haberlere ilişkin Coşkun Bayraktar'ın açıklama metnini yayınladı. VIA GYO yarın saat 10:30'da Swissôtel Ceneve Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirilecek.

Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta!

Vıaport Asıa, Houses & Suites, Vıaport Venezia, Vıaland ve Vıaport Marina projelerinde imzası olan Via GYO basın toplantısı 2 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Via Properties, Via GYO oldu!

Via Properties, Via GYO oldu ve Şubat ayında halka açılmaya hazırlanıyor. İddialı konuşan Coşkun Bayraktar, "İnsanların kafasında yerleşen 'GYO'lar karsız' algısını değiştireceğiz. Açılır açılmaz temettü dağıtmaya başlayacağız" dedi.

Via Properties ikinci tema parkını Viaport Marina'da açıyor!

Türkiye’nin tema park yatırımlarıyla adından söz ettiren yatırımcısı Via Properties, Vialand’den sonra ikinci tema parkını Tuzla’da Viaport Marina içerisinde açıyor.

Viaport Marina basın toplantısı 18 Mayıs'a ertelendi!

Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. 1 milyar TL'lik yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina, Via Properties tarafından hayata geçiriliyor. Projenin basın toplantısı 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Via Properties'in gala gecesi perakende zirvesine dönüştü!

Via Properties 2015 projeleri tanıtım Gala Gecesi 10 Ocak Cumartesi akşamı Crowne Plaza İstanbul Asia'da düzenlendi. Geceye iş dünyasının ünlü isimleri katıldı. Tanıtım gecesi adet perakende zirvesine dönüştü.

Via Properties, 150 milyon dolara ABD'den AVM aldı!

Türkiye'de karma kullanımlı çeşitli projelere imza atan Via Properties, ABD'de 150 milyon dolara 300 bin metrekarelik alışveriş merkezi satın aldı. Şirket yıl sonuna kadar ABD'de 2 AVM daha satın almayı planlıyor...

Bayraktar İnşaat 26-27 Haziran'da Ankara'ya basın gezisi düzenliyor!

Bayraktar İnşaat 26 - 27 Haziran'da Ankara'ya basın gezisi düzenliyor. Toplantıya Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar da katılacak.

Via Properties 2014'te halka açılacak!

Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, daha iyi şartlarda finansman için 2014 içinde halka açılacaklarını ve yeni bir model üzerinde çalıştıklarını belirtti. Finansbank ile Via Properties 125 milyon euroluk anlaşma imzaladı...

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması imza töreni 3 Haziran'da!

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması için 3 Haziran'da gerçekleşecek imza törenine Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar ev sahipliği yapacak...

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması imza töreni ertelendi!

Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen elim hadise nedeniyle Via Properties ile 15 Mayıs 2014, Perşembe günü düzenlenecek proje finansmanı anlaşması imza törenini ertelendi...

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması 15 Mayıs'ta imzalanacak!

Via Properties & Finansbank proje finansman anlaşması imza töreni Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Sinan Şahinbaş ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar'ın ev sahipliğiyle gerçekleşecek...

Via Properties basın toplantısı Haberi

Via Properties basın toplantısı

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Yatırımın Tuzla'da denizin kenarında kurulan ilk 3 etabı, ViaportMarina, Viaport Outlet ve eğlence temalı park ViaSEA İstanbulluların hizmetine sunulacak. Projenin otel ve akvaryum etapları ise daha sonra devreye alınacak.Basın toplantısında projeyle ilgili bilgiler aktaran Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, projenin gelecek yıllarda Istanbul'un marka yüzü olmaya aday olduğunu söyledi. Projede tek bir merpen dahi bulunmadığını belirten Bayraktar, "Bütün tesis ve merkezleri yatay mimari ile tasarladık. Projede tek bir merpen dahi bulunmuyor" Bayraktar, projeye ilk yıl 15 milyon yerli-yabancı ziyaretçi beklediklerini belirterek, bu rakamın ikinci yıldan itibaren...